-
Lucíííí, všechno nejlepší k narozeninám. *3* *5*
-
Já nevím proč,ale já mám tu osůbku rád.Je skvělá její vystoupení jsou zážitek neviděl jsem je na živo všechno jen video ale i tak se u toho člověk pobaví zasměje a je vidět ne těch ledech že je to baví.A to oč tu kráčí pobavit a zanechat krásné vzpomínky na vystoupení.A to paní Lucka dovede perfektně.Ať jí to vydrží a nadále se plní její sny i sály.
-
Pročetla jsem si všechny komentáře a ten kdo ji kritizuje tak ji jen závidí jaký je Lucinka člověk a jaký má hlas..Já osobě ji mám moc ráda ;) Její koncert je nejkrásnější věc na světě ;) Takže kdo jí nemá rád tak ať jde z téhle stránky (kde je Lucka) někam ;)
-
-
mLEKO
Milá lucko s velkym l! chtěla jsem ti říck že tvůj *7* syn je prostě mmmmmmm *9* *13* -
Peníze nejsou v životě všechno!!!!!!!!!!
-
naše Luci
Lucka kdysi byla blbá a vystupovala hrozně v jakékoliv roli.Je už zkušenější, rozumnější a začala se mi líbit. Má určité charizma, krásně zpívá a její písničky se mi moc líbí.Fandila jsem jí když bylo předání Zlatého slavíka.Lucinko jen tak dál..... -
narozeniny
Milá Hanko/Lucko
Gratulace k dnešním 45.narozeninám
hodně štěstí,zdraví a lásky. *4* -
Že nemá chybu? To si děláš srandu, ne? Nechápu, jak se může stát, že stále dostává nějaké slavíky, když máme spoustu lepších zpěvaček. A inteligentnějších. Podstatně.
-
-
Svatá pravda jsou daleko lepší než ona.
-
-
Lucka Bílá je OK a unknown nevím, co proti ní máš
-
-
Luky já cítím štěstí, že nejsem manžel Bílé. *1*
-
-
Já taky *1* *1* *1*
-
-
-
narodeniny
Milej Lucinke k jej krasnym narodeninam prajem vsetko najlepsie...hlavne vela zdravicka a stasticka...
/mojej netere Lucke sme dali meno prave po Vas a po sk. Lucie/ *3* *4* *5* *5* *8*