-
1
EWA FARNA je nejlepší Lucie Bílá na ní nemá!!! -
Vše nej!! *14*
-
všechno nelepší *1*
-
vánoce
Lucko, moc Vám přeji krásné VÁNOCE a ať máte příští celý nový rok alespoň takový jako letošný. A taky bych rád poslal vzkaz těm co Vám tak "pěkně" píšou : PODLE SEBE SOUDÍTE. Jan -
-
Re: vánoce
Lucinko, plně souhlasím a taky Vám chci popřát moc, moc, moc zdravíčka. Černá -
-
Re: Re: vánoce
lucinka som vasa velka obdivovatelka mam vase dve knihy jednu dokonca od vas podpisanu - knihu som vam poslala postou s prosbou o vratenie aj s venovanim a vy ste ma nesklamali a knihu obratom vratili mam vas rada!
-
-
-
Idem aj tento rok na Lucku jej vianočný koncert
-
MILA LUCKO!
ahoj Lucko,moc Te obdivuji a drzim palce nebo ani ty to nemas zrovna v zivote bez problemu a to zrovna je jeden z duvodu proc Ti pisi .jsem holka z deckeho domova nemela jsem to nikdy moc lehke a ted jsem si to jeste vice zavarila.Mam tri deti a dostala jsem se do financni tisne ,nechci od tebe financne pomoc ale chtela bych se stebou o par vecech poradit ,nemam ani komu se vypovidat a mam toho vseho az nad hlavu .co vlastne chci?chtela bych byt nejak stebou v kontaktu.s pozdravem petra muj tel.607807151 *9* -
...
ja si myslim,že by neměla mít zlatýho slavíka,ale spis MAXIMÁLNĚ stribnyho nebo bronzovyho -
Je supper, boží, úžasná, prostě si nemůžu pomoct. Zbožňuju ji a taky její písničky. A doufám že těch slavíků bude mít aspoň 100. Moc Vám držím palce Lucko. Jste nej nej a nej.
-
-
Ty nejspíše vysoký nároky na zpěv evidentně nemáš
-
-
Tož tak Lucinko všechnóóóó nejlepšííííííííííííííí
-
sháním
moc se mi líbí písen Tiché gloria...nemáte náhodu někdo odkaz,kde bych si ji mohla stáhnout????