Přejít na výpis diskuzí

Lucie Bílá

OSOBNOST 31.12.2006 
764 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Všetko najlepšie Lucka ❤️💖. Najlepšia česká speváčka ju mám najradšej a krásne spieva😍

• Lucka je nejlepší a zaslouží si být opět zlatou slavicí.Moc jí to přeji.Díky moc.
  • Tiché gloria

Ahoj Lucko,
    snad Tě neurazím, že Ti tykám. Nedávno jsem Tě viděl zpívat. Jsi stále okouzlující. Dříve jsi pro mě byla příliš divoká, ale od určité doby se mi moc líbíš - jako žena i jako zpěvačka. Škoda, že jsi vdaná. Ta poslední věta tak to byl vtip. Obdivuji Tvůj zpěv a Tvou přirozenost. Miluji Tvou píseň Tiché gloria. Neumím si bez ní představit vánoční čas. Tato píseň patří k mým nejoblíbenějším.
    Přeju Ti ještě hodně úspěchů a štěstí v soukromém životě.
    Aleš
  • KONCERT

ZDRAVÍM ZE ZLÍNA! VÁŠ KONCERT BYL NÁDHERNÝ A SPOUSTU LIDÍ CO ZNÁM MRZÍ,
    ŽE UŽ NESEHNALI VSTUPENKY. TAK BUDEM DOUFAT, ŽE TO NEBYLO U NÁS NAPOSLED.
    JSTE SKVĚLÁ!
  • Když někdo uráží Lucku <3 uráží i mě. *3*
    • tak to te neni moc tezky urazit
      • jenom dodam:Kdyby Bartošová byla lepší zpěvačka než lucka mela by 13 slavíků *5* *6* *6*
        • a jak řikala ZUZA ať si ji nevšímá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • to je na koho?*8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • koncert ve Zlíně

Ahoj Lucko,
    strašně moc jsem chtěla jít na Tvůj koncert u nás ve Zlíně,podařilo se mi překecat svou 20letou dceru aby šla se mnou,přiznávám že se jí moc nechtělo,nakonec jsem jí přesvědčila a koupila lístky.Bylo to super,prostě úžasné,nádherný zážitek.Jsi opravdu naše hvězda a žádná jiná na Tebe nemá.JO a taky máš novou fanynku,dcera byla nadšená a se slovy ,že jsi úžasná a příště musíme jít určitě zase jsme odcházely domů. *4* Moc děkuji Hanka Zlín *14*
  • Přírodní léčitel

Ahoj Lucko,četla jsem Tvůj rozhovor v novinách,kde nabízíš pomoc exkluzivního přírodního léčitele,pokud si o něho napíšeme.Prosím pošli mi jeho adresu,moje dcera má stejné zdravotní potíže jako Ty.
    Moc děkuji.
    Helena *4*
  • Přírodní léčitel

Opravuji adresu.Díky.Helena
  • Pani Lucie,ibracín se na Vás s velkou prosbou,protože vím,že mýte dobré srdce.Velice si vás vážím.Mám velký problém jsem důchodce 73 let a mám vnuka,který u mě bydlel od 15 let to je více jak 20 let.Je svobodný,navíc je velmi nemocný od roku 2006 se léčí na psychiatrickém oddělení v H.Brodě,kde je v oučasné době hospotalizován.Má velké finační problémy pro které nemá řešení neboť je dlouhodobě nezaměstnaný a nepobírá ani žádné sociální dávky.Nyní mu hrozí exekuce na 250000kč.
    Mám strach,že na stará kolena se ze mně stane bezdomovec,proto prosím zda můžete pomožte nám.Děkuji Dvořáková email dvorakova.tisova@seznam.cz
    • No tak to je úžasný. Chlapeček nafláká dluhy a Lucka by to za něj měla jako "zatáhnout". Hmmm, fakt dobrý. Luci, kdybys měla přebytečnejch pár melounů, tak bych taky nepohrdla ....... *3*
  • přáníčko

Lucinko, peč na ty negativy. Vždyť Ty máš sluníčko v očích, zlato v hrdle a Ti co Tě pomlouvají prostě jenom závidí. A s tím se nemá cenu zabývat. Možná tak ještě je politovat.
    Moc, moc, Ti fandím a věřím, že toho desátýho slavíka získáš právě Ty.
    Jejda, právě jsem si uvědomila, že Ti tykám. Asi to bude Tím, že jsem přeci jenom o hodně starší. Promiň. Drž se a všechno dobré. Marie *4*
    • Re: přáníčko

Doudám že slavíka dostane EWA
      • Re: Re: přáníčko

taky se mi líbí více Eva Farna. Je dobra. no a Anetka.
        • Re: Re: Re: přáníčko

1.Ewa Farna
          2.Aneta Langerová
          3.Lucie Bílá

takhle jsem chtěl aby to dopadlo
      • Re: Re: přáníčko

Já vím, je teď hodně populární, ale nic ve zlém, zpívá fakt pěkně, ale na Lucku zatím opravdu nemá. Marie *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit