-
saravak
Dobry den,v aha jsem si precetla clanek,ze date kontakt na cinskeho lecitele,ktery vam pomohl,jsem na tom podobne jako vy a prosim vas jestli byste mi dala kontakt,dekuji predem,Novakova -
Všetko najlepšie Lucka ❤️💖. Najlepšia česká speváčka ju mám najradšej a krásne spieva😍
-
Lucka je nejlepší a zaslouží si být opět zlatou slavicí.Moc jí to přeji.Díky moc.
-
Tiché gloria
Ahoj Lucko,
snad Tě neurazím, že Ti tykám. Nedávno jsem Tě viděl zpívat. Jsi stále okouzlující. Dříve jsi pro mě byla příliš divoká, ale od určité doby se mi moc líbíš - jako žena i jako zpěvačka. Škoda, že jsi vdaná. Ta poslední věta tak to byl vtip. Obdivuji Tvůj zpěv a Tvou přirozenost. Miluji Tvou píseň Tiché gloria. Neumím si bez ní představit vánoční čas. Tato píseň patří k mým nejoblíbenějším.
Přeju Ti ještě hodně úspěchů a štěstí v soukromém životě.
Aleš -
KONCERT
ZDRAVÍM ZE ZLÍNA! VÁŠ KONCERT BYL NÁDHERNÝ A SPOUSTU LIDÍ CO ZNÁM MRZÍ,
ŽE UŽ NESEHNALI VSTUPENKY. TAK BUDEM DOUFAT, ŽE TO NEBYLO U NÁS NAPOSLED.
JSTE SKVĚLÁ! -
Když někdo uráží Lucku <3 uráží i mě. *3*
-
-
tak to te neni moc tezky urazit
-
-
jenom dodam:Kdyby Bartošová byla lepší zpěvačka než lucka mela by 13 slavíků *5* *6* *6*
-
-
a jak řikala ZUZA ať si ji nevšímá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
to je na koho?*8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
koncert ve Zlíně
Ahoj Lucko,
strašně moc jsem chtěla jít na Tvůj koncert u nás ve Zlíně,podařilo se mi překecat svou 20letou dceru aby šla se mnou,přiznávám že se jí moc nechtělo,nakonec jsem jí přesvědčila a koupila lístky.Bylo to super,prostě úžasné,nádherný zážitek.Jsi opravdu naše hvězda a žádná jiná na Tebe nemá.JO a taky máš novou fanynku,dcera byla nadšená a se slovy ,že jsi úžasná a příště musíme jít určitě zase jsme odcházely domů. *4* Moc děkuji Hanka Zlín *14* -
Přírodní léčitel
Ahoj Lucko,četla jsem Tvůj rozhovor v novinách,kde nabízíš pomoc exkluzivního přírodního léčitele,pokud si o něho napíšeme.Prosím pošli mi jeho adresu,moje dcera má stejné zdravotní potíže jako Ty.
Moc děkuji.
Helena *4* -
Jsem soukromý investor, který nabízí přímé osobní půjčky – žádné banky, žádní zprostředkovatelé, žádná zbytečná zpoždění. Ať už potřebujete finanční prostředky na podnikání, konsolidaci dluhů nebo naléhavé osobní výdaje, nabízím vám:
Jasné podmínky a fixní sazby
Rychlé schválení a výplata v ten samý den
Žádné skryté poplatky ani nekonečné papírování
Flexibilní smlouvy přizpůsobené vaší situaci
Jsem k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, abych vám pomohl získat potřebnou podporu. Spolehlivý, přímočarý a férový.
zdenek.franzberger0@gmail.com
Nečekejte – zajistěte si půjčku ještě dnes a převezměte kontrolu nad svými financemi!
-
Přírodní léčitel
Opravuji adresu.Díky.Helena