-
lucko všechno nejlepší k vašim kulatinám
-
Lucie Jeď dál
Lucie jeď dál je to skvělé, jako každý občas škobrtneme, ale důležitý je výsledek a ten je u Tebe skvělý. Vstoupil jsem do Tvého Fan klubu jako "mladíček", ale Ty by's mohla podpořit Fan klub Johny Wintera, jsem tam jediný člen a myslím, že až tam sahají Tvé kořeny. V roce 59 jsi ještě nebyla na světě, když vydal své první album a v 69 zářil na Woodstocku. Prosím Tvé fananky ať si ho taky poslechnou. Buď O.K. Hanes -
Super Lucka
Milá Lucko je mi 21 a strašně ráda tě poslouchám,máš moc krásný hlas a písničky které hřejou u srdíčka,jsi báječnej človíček s velkým srdcem a určitě nejbáječnější mamka na světě přeji tobě a Filípkovi moc štěstí a zdraví *4* -
Jsem ročník 1942.Dříve byla pro mě nejlepší zpěvačkou paní Eva Pilarová.Dnes to je Lucie Bílá, je absolutně nejlepší
-
-
Až na ten řev.
-
-
Říkalo se že je cikánka.
-
poděkování
Milá Lucinko, ze srdce Ti děkuji za lásku k lidem,milý úsměv a krásné písničky.Nevím, ale asi Tě mám ráda i když se vlastně neznáme, vždy mě Tvá přítomnost v televizi potěší a zahřeje u srdíčka, jsem Strážničanka a 15.9.k Nám konečně přijedeš zazpívat,o koncertě vím už asi od ledna a tolik jsem se těšila, škoda protože 13.9.jedu do Prahy na Bulovku na operaci páteře,tak snad se Ti u Nás bude líbyt a přeju hodně úspěchů v práci i v soukromém životě
Tvoje dlouholetá fanynka Mikina *4* -
hledám písničku retro
zdravím všechny příznivce HANY ZET :)
NEMŮŽU VYPÁTRAT jakoukoliv informaci o skvělé baladě Lucie s panem BARTOŠKOU z pořadu Možná přijde i kouzelník z let asi 1989-92.V textu zní: JÁ I V TOUZE SVÉ, HLÍDÁM KROKY TVÉ.prosím o jakékoli info na mail electrojack@centrum.cz díky -
-
Re: hledám písničku retro
Bílá Anetce nesahá ani na paty. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Hana alebo Lucie, jednoducho HVIEZDA
Ahoj LUCKO, Hanko, Hvězdičko
Som zo SR a som vždy moc šťastná keď o tebe niečo počujem alebo ťa vidím v TV. Máš správny náhľad na život, uprimne sa smeješ a tvoje názory sú inšpiratívne. Si skutočná umelkyňa a svojim spevom liečiš duše ludí, pretože to je spev z nebies... si jednoducho hviezda. Mám tovje cd s pesničkami a kúpila som si aj Johanku z Arku, len som ju ešte nikdy nevidela, tak je to o to menší estetický zážitok.... ale to neva,... *4*
Si rebel s anjelským srdcom a to mám aj ja v sebe, len nemám toľko príležitostí, aby som to prejavila navonok, pretože takáto živelné rebélia ostáva niekedy ľudmi nepochopená a ja si to na rozdiel od Teba nemôžem dovoliť *7*
Som rada že SI, to je všetko a prepáč, že ti tykám,ale cítim to tak, akoby som ťa poznala a akoby sme boli kamošky... mám dve skvelé "holky" Chiarku a Sofinku a bola by som veľmi šťastná keby sa ti trochu podobali ... ahoj Anka *4* -
Je to cikánka.
-
saravak
Dobry den,v aha jsem si precetla clanek,ze date kontakt na cinskeho lecitele,ktery vam pomohl,jsem na tom podobne jako vy a prosim vas jestli byste mi dala kontakt,dekuji predem,Novakova