-
Dobrý den, paní Lucie! Jako dar jste dostala hlas a já Vám fandím a pevně doufám, že se mě někde podaří získat Vaší e-mailovou adresu, protože bych Vás chtěla požádat o radu a není vhodné zde na veřejné tabuli.
přeji Vám spokojenost, radost a šťastné srdíčko -
přáníčko
Lucko, moc Ti gratuluji k 10. zlatému slavíku. Jseš a jak je vidět, nejen pro mne, absolutně nejlepší. Moc, moc, moc Ti to přeju. Marie -
Gratulace
Milá Lucko.
Můj 81 letý táta, já i můj syn Michal(kterému je 12 let)Vám gratulejeme k Vašemu opětovnému zvolení Slavici roku 2007.Při Vašem zpívání "manželové" pisni ,kterou pro Vás složil,bylo poznat ,že jste hodně na sobě pracovala.
Každý ůspěch znamená hodně dřiny a odříkání vím o čem píši.Michal ,kterému je 12 let ajeho taneční partnerce je 9 a 1/2 roku oba závodně tančí za taneční školu Starlet Vladimíra Hány v Chebu i když já mám trošku k Vám vyhrady jsme Vám začly fandit.
Berte jako poctu nebo čest,škoda,že mého tátu neznáte,který řekl cituji:
Má holka nato být nej a má pravdu.
Držíme celé Vaši zpěvácké rodině hodně ůspěchů,rodinné pohody,hlavně zdraví a krásné písničky.
Šajtárová Jana a Michal
Cugereanu Jan -
Kraus nebrat
Lucinko, že máš ráda pana presidenta, palec nahoru, ale Krause, který paroubkovec, tak to je palec dolu. -
sem martin moc semi lybys chtěl bych te moc ja bych se otebe postaral sem financne za bespecenej odepis
-
-
Je legrační Martine, že se snažíš schválně dělat chyby.
-
Snažíš se marně, protože pí. Bílé mohou být tyto stránky ukradené.
-
-
Pro Lucku
Milá Lucko-Hanko,přeji ti štěstí a lásku.Je mi 36.let a jsem rozvedený a mám problém.Chtěl bych svého 10.letého syna do péče,protože u matky je strašně neštastný,odvezla ho 60 km od rodného bydliště a chtěl by být u mě!!Když syna odvážím,tak mi může prasknout srdce!!Pracuji jako obyčejný operátor ve výrobě a musel jsem si vzít půjčku 200.tisíc na byt a splacím 3700.měsíčně a proto bych ani syna neuživil!Vím že mraky lidí tě žádají o peníze,tak se na mě nezlob.Z pozdravem tvůj fanoušek PETR!Kdyby jsi se slitovala tak..107434909/0300 -
-
Re: Pro Lucku
Ty co sis musel vzít půjčku a neuživíš dítě.Je ubohé žádat od ženy a ještě cizí člověk. Normální člověk by to neudělal.Lucka Bílá je super zpěvačka.já nemám střechu nad hlavou a taky nesomruju a to se starám o 2 děti. Dám ti radu ŠETŘI a bude ti dáno!!!!!!!A ne prosit a posílat číslo účtu je to ubohé!!!!!!!!!jde vidět,že jsi vyčuraný. Lucko přeji ti ať se ti daří nejen v showbyznysu ale i v soukromém životě.Jsi anděl Lucko Hanko P.S.: moje nej písničky jsou z kazety kde jsou Tenisky , Stýská atd. zdraví tě Iva ze sehradic
-
-
Jak žijí jeji sourozenci
-
Ahoj Luci, jsi ůplně dokonalá ♥♥ Už brzo tě uvidím na živo a mooc se na tebe těším ♥♥
-
Taky se mi vůbec nelíbí vánoční koledy v jejím podání. Je to fakt násilné, vyumělkované, nepřirozené. Ani troch jí nevěřím, že to má prožité a že je vůbec schopná hlubších emocí. Kdyby byla, její podání těchto krásných a především citových koled by bylo o něčem jiném. Člověk už aby se bál pustit rádio, co z něj zase vyskočí za hrůzu. *4*
-
President léčitelské komory
Hanko, už jste u mne byla, proč mne znova nevyhledáte ? Mohu Vám nejlépe pomoci.Ve středu bývám Praha 2 Lucemburská ul.17 Isabele.Nutno zavolat 222 71 65 84 Mám nové možnosti o kterých se Vám ani nesnilo.Zeptejte se Vyčítala, nebo L.Soboty.Pevná domů 417 560 367 mobil 721 822 025 Už mne mnoho Vašich příznivců dlouho nabádá, abych Vás kontaktoval. Zdraví Honza Spěváček.