Přejít na výpis diskuzí

Lucie Borhyová

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • básník a malíř Přemík,Lucka Borhyová je naše česká Marlyn Monroe má úsměv jako nejkrásnější a nejcenější šperk,oči má jako blankytná letní obloha její blondaté vlasy jsou jako sluneční paprsky jeto naše sluníčko
    • Lucka Borhyová at je těhotná poprvé či po druhé pořád je krásná, jeto sluníčko a palma libezná když moře spí tv Nova *14* *14* *14*
  • Lucko jsi nádherná žena *14*
  • MILÁ LUCIE !
    Držím Vám denně palce,ať se Vám pořád daří !!! fanda JIŘÍ *14* *14* *14*
  • hudy
    A co je vám vůbec do toho, hrabe se snad někdo do vašeho soukromého života?! To by se vám asi moc nelíbilo, kdyby vám někdo úplně cizí najednou začal radit a řídit život, co?
  • ať se každý stará sám o sebe, oni si to nějak vyřeší
    • To už tak bývá že si to musí vyřešit žádná novina.
  • Ty si naozaj chodila s Jágrom
  • Lucka Borhyová je jako nádhérná hvězdička na večerní letní obloze když moře na tv Nova spí,její je hodně těžké popsat, jen benjamínek může o ženě říct že vypadá jako autobus protože nemá s ženami žádné skušenosti, vždyt já mít takovou krásku doma tak jí za žádnou jinou neviměním. *14* *14* *14*
  • Kristina je mladá hezká taky má hezký úsměv ale nenahradí českou Marlyn Monroe Lucku Borhyovou básník a malíř Přemík Švecík
  • mám jí ráda je hezká akorát chodí hodně s mladšími ale to je jedno stejně jí mám moc ráda *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • LUCINKO,
    posílám mnoho srdečných pozdravů !!!Přejí Vám hodně úspěchů každý den !!! fanda JIŘÍ *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit