-
Všechno nejlepší ke kulatinám hodně zdraví a lásky v životě.
-
fffff
Ale moc ji nechápu jak se mohla s dovolením vyspat s takovím žabákem *9* ale je to její věc no snad bude Lucas víc po ni než po něm ale už je to Řek -
-
Re: fffff
Co se divíš.....Proč by se se žabákem nemohla tahle ropucha vyspat.Docela jim to sluší.....úpřímně-kdyby ten její Řek byl prodavač v masně,tak si ho asi nevšimne...že:-) -
-
Re: Re: fffff
hele nedovoluj si na lucku ty jeden nebo jedna!!!!!!!!!!!!.já lucku budu bránit protože jí mám moc ráda narozdíl od někoho. -
-
Re: Re: Re: fffff
souhlasím s tebou já jí mám také moc ráda !!!!!
s pozdravem bety *14* *3* *3* *3*
-
-
-
-
luci jsi kočka
-
BOUBELKA
Teda doufam, že trochu zhubne než se vrátí na obrazovku. Už předtím byla "holka krev a mlíko" a slušelo jí to, ale teď po tom mateřství. To už je na mně trošku moc. *9* -
-
Re: BOUBELKA
HELE JÁ,
CHTĚL BYCH TĚ VIDĚT VE SKUTEČNOSTI NEBO ASPOŇ TVÉ FOTO! JE TO MOŽNÉ?
JIŘÍ
*3* *1* *3* *15* *8* *15* *3* *3* *1* *9* *9* *5* *9* *9* *15* *15* *8* *15* *13* *13* -
Re: BOUBELKA
DOPIS PRO ČLOVĚKA KTERÝ SE PODEPSAL JAKO JÁ:TO JE JASNÝ ŽE JE LUCKA PO PORODU BACULARÁ TO SE S TEBOU NEPŘU!!ALE JESTLI SI DÍVKA JAKO JÁ, TAK BYCH TĚ CHTĚLA JAK BYS BĚHEM 5 MĚSÍCU ZHUBLA.TAK SI UŽÍVEJ ZBYREK PRÁZDNIN S POZDRAVEM GABČA.
-
-
moderátorka
Nic proti Vám nemám slečno Borhyová, ale myslím že byste se radši měla starat o svoje miminko a nechat uvádět zprávy slečnu Ochotskou! Mateřství dítěti nikdy nenahradíte! Jinak se mějte dobře posílám Vám pozdrav z Domažlic -
-
Re: moderátorka
s části souhlasím ale myslím si že lucka borhyová to zvládá no nemám pravdu ???
*3* *3* *3* -
Re: moderátorka
PSANÍ PRO LEONTÝNKU OD GABČI:HELE LUCKA SE O LUCASESTARÁ DOS DOBŘE JEN OBČAS JE LUCAS U BABIČKY JAKO VŠICHNI.TAK NERÍPEJ A NECH SI TY NÁZORY LASKAVJE PRO SEBE.TAK SE MNĚJ A UŽÍVEJ SI ZBYTEK PRÁZDNIN AHOJ GABČA.
-
-
lucinko všecko nejlepší k vašemu svátku vaše fanynka krista
-
MILUJI VÁS LUCIE !
JIŘÍ *14* *14* *14* *14* -
miluji vás jste sexi kost pošlete svojí fotku jak jste nahá
-
prosim vas chci telefon na lucinku moc ji miluju a nevim jak ji to mam napsat a hlavne kam napsat jsem zoufali chci lucku mit rad a chci aby to vedela.miluji te lucko a opravdu hodne.
-
Je nejkrásnější moderátorka u nás, i po dvou dětech vypadá fantasticky....klobouk dolů... *3*