Přejít na výpis diskuzí

Lucie Borhyová

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta určitě není 1978 ročník Ale aspoň 1968
  • LUCIE,
    držím Vám palce a přejí Vám, ať se Lucas brzo uzdraví!!!
    JIŘÍ
  • Všechno nejlepší k půlkulatejm přirozeninám!

• MILÁ LUCIE !
    POSÍLÁM MNOHO POZDRAVŮ ZE SEVERNÍ MORAVY !JSEM POŘÁD VÁŠ VELKÝ FANDA !!!
    JIŘÍ *3* *14* *4*
  • některé ženy mají po třicítce krizi a snaží se honem s někým mít dítě..po krátkém vztahu aby jim neujel vlak..viz.Lucie Vondráčková,Borhyová..vsadili na pracháče a proto s nimi dítě zplodili téměř okamžitě..jejich dlouhodobé vztahy se rozpadly a ony se zachovaly nesmyslně !
    • UBOHÁ A ZÁVISTIVÁ POZNÁMKA !!! STYĎTE SE,AŤ JSTE MUŽ NEBO ŽENA!!!
      *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Jste ubohá-ý,píšete závistivé nesmysly !!! Asi Vám to dělá dobře!?
      Napište něco o sobě!Co jste dokázala-l,kdy jste se vdala (ženil) a třeba budem kamarádi ! Jiří,Karel a John. *1* *8* *15*
      • Je lepší sem napsat pravdu než nesmyslné superlativy !! Vždyť i Lucčina kamarádka předtím než Lucie tehdy odjela do Řecka potvrdila Aha že tam nejede jen tak ale na lov ! *1* „Teď se kolem ní nějací chlapi samozřejmě točí, ale zatím tam není nic vážného. Lucka zkrátka čeká na svého prince. Ani by nemusel přijet na bílém koni, ale spíš by měl být finančně dobře zabezpečený,“ směje se kamarádka moderátorky. „Lucka teď odjela na tři týdny na dovolenou do Řecka. Oficiálně se svou kamarádkou, ale nemyslím, že by si tam jen s ní vystačila,“ mnohoznačně se usmívá její přítelkyně. *2*
  • Ty chytrá vědmo !!!
    Napiš něco ze svého života ! A hlavně přestaň závidět známým osobám !!! John,Jiří a Franta. *1* *11* *16* *12* *16* *10* *9* *1*
  • gratulujeme české Marlyn Monroe Lucii Borhyové a doufáme že holčička Linda bude stejně krásná jako maminka prostě hotová hvězdička, s pozdravem básník a malíř Přemík Švecík *14* *14* *14*
    • Neurážej Marilyn Monroe
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!! *3*
  • Lucii Borhyovou jsem si nikdy neoblíbil, myslím, že v jejím případě už měla dávno zmizet z televizní obrazovky. Není na ní nic přitažlivého, spíše mně přijde už dost ordinární, o čemž mě přesvědčuje fakt, že jde, především v poslední době, z náruče do náruče. Rozhodně by bylo na místě tuto hlasatelku nahradit jinou mladou, půvabnou a jemnou (neokoukanou) tváří. Ovšem umění včas odejít, to dokáží jen skutečné osobnosti. Ona se tam bude držet, jak h...o košile, a ještě má oporu ve vedení ČT. Ta tam bude na obrazovce ještě po r. 2020, ČT v jejím případě chybí naprosto soudnost a vkus.
    • prosím Vás,vy byste se držel také jak ho*no košile *15*
  • Pani,Borhyová má příšerné vlasy.Má je prodloužené,vypadá jak víla ,,Rokytka".Copak to nikdo nevidí a nechají ji hlásit zprávy,tak je akorát pro smích.15.4.2019.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit