Přejít na výpis diskuzí

Lucie Borhyová

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ráda bych věděla proč paní Borhyová tak urputně škrtá na papír těsně před
    začátkem vysílání zpráv,je to opravdu k smíchu,nedělá to žádná jiná
    moderátorka.To je tak nervozní.
  • Jé! Ona je ve stejný den jako já a taky se jmenuji Lucka :DDDD *1* *1* *1* *1* *1*
  • MILÁ LUCIE !
    Přejí Vám a Vaší rodině hodně úspěšných dní a mnoho štěstí v životě !
    Jsem Váš velký fanda ! JIŘÍ *3* *14* *4*
  • Všechno nejlepší *3* *4*
  • hurvinkovamorticie9

😍

• Lucku mám velmi ráda, když jsem byla ještě malý špunt, přijela nás navštívit na letní tábor, kde s námi strávila nějaký ten čas, od té doby jsem potkala málo podobných lidí. Víte, Lucie září a tu energii zní naživo vnímáte a cítite. Je to velmi příjemná žena, která si na níc nehraje. Musí být težké číst občas tu nehezkou kritiku, ale zase je logické odkud vítr vane. Krásný a sympatický člověk bude vždy buď obdivován, nebo za své přednosti bičován. Lucko, ať se daří *3*
  • Jste sympatická, chytrá a neuvěřitelně krásná žena, ale v televizi mi pžíjdete bějdy až moc namalovaná, ale to k vaší profesi asi prostě patří, ale o tom já nic moc nevím:)
    • Naučte se psát!!! Jiří *10*
      • Promiňte, překlep..
  • Všichni jsou chytrý a lehce se kritizuje,uráží.Jen oni vědí,jak to bylo.Mají spolu mimčo a tak by bylo nejlepší,kdyby byli zase spolu.Věkový rozdíl tam byl,ale to je snad fuk.Zdálo se,že byli šťastný.
    • Ty jsi mi nějaký Chytrolýn nebo Chytrolýna Bono?
  • MILÁ LUCIE !
    Hodně moc Vás pozdravuji!!! Přejí Vám mnoho úspěšných dnů v budoucnosti!!!Nejraději úplně všechny dny!!!Už dlouho jsem Váš fanda a obdivovatel !!! Jiří *14*
  • Čau Lucko! Pěkné kozy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit