-
VELKÉ PŘÁNÍ
Mám velké přání! Chtěl bych LUCII někdy skutečně potkat!Má to malý háček-bydlím na Severní Moravě! Do PRAHY se občas dostanu, ale časově to je vždy velmi náročné. Dnes mi bude stačit k mému svátku představa, že si tenhle příspěvek LUCIE někdy přečte!
LUCKO, PŘEJI VÁM VŠE NEJ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ, ALE I VE VAŠÍ PROFESI!!!
*3* ARNOŠT *4*
*1* *15* *14* *3* *4* *4* *3* *14* *15* *1* -
fandím Lucince !!!
Nejmilejší Lucinko,
posílám mnoho pozdravů a ujištění, že
Vám nikdy nepřestanu fandit !!!
Míša
*3* *15* *14* *15* *3* *14* *15* *14* *3* *14* *15* *14* *3* *15* *3* *4* *13* *15* *4* *5* -
AHOJ
Ahoj Lucie!
Posílám mnoho pozdravů!!!
Jirka
*4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
PROČ TAK ZAUJATĚ ŠKODÍŠ?
*13* Poslední dny (asi tak týden) tu nějaká uchylačka se vytrvale snaží na ty samé fotky mnou vybrané a ode mne podporované hlasy s vysokým průměrem(10) dávat LUCII HLASY, ALE S NEJNIŽŠÍM OHODNOCENÍM(1- FUJ)!!!Jsem přesvědčen, že je to žena, protože tak podlého chlapa si nyní nemůžu žádného vybavit v paměti! *13* Tajemná krásko NECH TOHO !!! *5* *16* *8* *10* *13* Doporučuji Ti klikat hlasy svému oblíbenci! JE TO ROZHODNĚ FÉR !!! *13* *8* *13* NEZAPOMEŇ, ŽE SE TI TO VRÁTÍ! *16* -
-
Re: PROČ TAK ZAUJATĚ ŠKODÍŠ?
*5* *8* *16* PS-MYSLÍM TÍM, ŽE TA PODLOST SE TI JEDNOU V ŽIVOTĚ VRÁTÍ !!!!!!! *5* *16* *8* *13* *10* *5* *9* *16* *5* *8* *16* *5* *15* *16* *8* *13* *13*
-
-
Lucince
Vážená Lucie!
Váš šarm a charisma dovede působit na docela velkou dálku! Pro mne jste na TV NOVA jednička ! Přejí mnoho štěstí a úspěchů v životě!!!
Libor Ostrava *15* *3* *15* -
LUCCE
LUCIE!
Držím Vám palce a přejí všechno nejlepší! Karel *14* *15* *14* -
přání
DRAHÁ LUCIE!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU ÚPŘÍMNĚ VÁM I VAŠÍ RODINĚ PŘEJE FANDA JIŘÍ.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
SRDEČNÝ POZDRAV!!!
NÁDHERNÁ LUCIE!!!
Posílám Vám mnoho úpřímných pozdravů!!!Přejí Vám z celého srdce, ať se Vám a Vaší rodině dobře daří.
Jiří *3* *1* *15* *3* *15* *3* -
Narozeniny
Milá Lucko
Všechno nejlepší k narozeninám
hlavně zdraví ať slouží a také
štěstíčko. *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Narozeniny
PŘIDAVÁM SE K VÁM S BLAHOPŘÁNÍM LUCII !!!
MILÁ LUCIE,
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K VAŠÍM NAROZENINÁM VÁM Z CELÉHO SRDCE PŘEJE VÁŠ VĚRNÝ A DLOUHOLETÝ FANDA JIŘÍ.
PS-POSÍLÁM TAKÉ POZDRAVY CELÉ VAŠÍ RODINĚ ! -
-
Re: Re: Narozeniny
NÁDHERNÁ LUCIE!!!
PŘEJÍ VÁM K DNEŠNÍM NAROZENINÁM HODNĚ MOC LÁSKY,ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ,ÚSPĚCHŮ,PENĚZ,TRPĚLIVOSTI A MNOHO ODOLNOSTI VŮČI ZÁVISTI!
LUCIE, JSEM VÁŠ VELKÝ FANDA Z MORAVY.
ZORRO
-
-
-
LUCCE
MILÁ LUCIE!
VŽDY, KDYŽ PO PROBUZENÍ SI NA VÁS VZPOMENU, VÍM , ŽE MNE ČEKÁ SKVĚLÝ A ÚSPĚŠNÝ DEN! LUCIE DÍKY, ŽE VÁS VIDÍM!!!
Jiří *3*