Přejít na výpis diskuzí

Lucie Borhyová

OSOBNOST 31.12.2006 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LUCIE JSTE BEZVA ŽENA

Lucie,
    jste bezva moderátorka! Mám Vás spolu s kamarádkami moc ráda !!! Chci Vám pogratulovat k Vašemu synovi!!!
    Adriana *3* *14* *14* *14* *3*
  • obdiv

moc Lucii obdivuji...

*3* *15* *14* *15* *3*
  • Lucince

LUCIE!
    HODNĚ POZDRAVŮ VÁM A VAŠÍ RODINĚ !!!
    JOHN
    *15* *15* *15* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *3* *5*
  • MILÁ LUCIE !

Obdivuji Vás !!!
    Fany
    *3* *3* *15* *14* *14* *14* *15* *3* *3*
  • BORHYOVÁ FOREVER!!!

nekteri ti kluci co tu pisou jsou fakt smesni ubozaci... pisou tu jak je lucka hnusna a beztak si nad jejimi fotkami honi... VSAK MY VIME CO... For MARTIN: my jsme dementi co tu chodime? A proc tu teda chodis ty? nejspis budes dement aji ty ze? For LUBOŠ: a ty jsi tak krasny ze pises ze je hnusna?? Beztak bych si o tebe ani kolo neoprela jaky musis byt ksicht.. A nakonec for RENÉ: myslim ze by sis jeste rad koupil stetku ze 4. cenove skupiny, na lepsi urcite nemas ale vis jiste ze by ti dala? ja myslim ze hnusnym zabakum nedava... dalsi uz radeji nekomentuju ale urcite se tu budu stavovat casteji at vidim jak to tu jde dal. BORHYOVÁ FOREVER!!!!
    • prisera

Re: BORHYOVÁ FOREVER!!!

lucka je v pohodě ženská, aspoň podle obličeje. možná jí až moc líčí... ale to asi k telině patří... ostatní nesoudím, protože jí neznám osobně. *3*
      • Re: Re: BORHYOVÁ FOREVER!!!

Lucka je dobra moderatorka a mate peknyho syna i vy ste pekna a jak tady vsichni pisete ty hnusy ze ste hnusna a ze mate pusu jako zaba tak tomu neverte jsou blbi a doufam ze na jare nastoupite do novin sice Misa je taky dobra ae vy ste lepsi. Naschledanou *14* *3*
        • lucka je nejlepší

lucka je nejlepší!!!!!!!!.bulvár ji hodně pomlouvá a to mě štve.a chtěla bych někoho poprosit aby si semnou psal o lucce borhyový.kdyžtak pište i mému trojčatum barče nebo martinovi.my jsme doopravdická trojčata.stačí nám napsat a my se co nejdřív ozveme.hned vám napíšou i moji sourozenci jejich jmena vám hned zopakuji jmenují barča a martin nebo já gabča.ahoj te šichni.
        • Re: Re: Re: BORHYOVÁ FOREVER!!!

psaní pro terku........ahoj tery jmenuji se gabča a mám taky lucku moc ráda a chodím sem na její životopis a na dizkuze a když vidím jak lucce nadávají že má pusu jako žába neváhám a hned jim vinadám,možná sis všimla že skoro pod každou urážkou je jméno gabča.tak se mněj a užívej si zbytek prázdnin.ahoj gabča.
          • lucka borhyová je nejlepší

ještě jsem zapoměla dodat pokud budete mít nejaké otázky o lucce borhyový se ptejte nás tady na těchto komentářích najdete nás pod titulkem lucka borhyová je nejepší.mužete se ptát na cokoliv mě gabči nebo mé sestry báry a nebo mého bratra martina.
            • Re: lucka borhyová je nejlepší

zodpovíme vám jen otázku na lucku borhyovou.nic víc.děkujem za pochopení.
        • Re: Re: Re: BORHYOVÁ FOREVER!!!

mno...ja si myslim ze je Borhyova proste skvela moderatorka!nevypada jak zaba!a myslim ze je i dobra maminka pro tak klasnyho chlapecka....ok.proste vazne BORHYOVA FOREVER! *4*
  • H E L P !!!!!!!!!!!!!

*8* *13* ŽÁDÁM FANOUŠKY LUCIE BORHYOVÉ O POMOC !!! *13* *8*
    NA STRÁNKY LUCKY, KONKRÉTNĚ NA NEJVÍC OHODNOCENOU LUČCINOU FOTOGRAFII CHODÍ VÍC NEŽ DESET DNÍ NYNÍ (NEPŘETRŽITĚ!)VELMI ZAUJATÁ OSOBA (NEVÍM KDO) A SNAŽÍ SE KLIKÁNÍM S NEJNIŽŠÍM OHODNOCENÍM ( 1 FUJ ) VÝSLEDKY NÁS UPŘÍMNÝCH FANOUŠKŮ ZNEHODNOTIT ! *3* ŽÁDÁM VÁS FANDOVÉ LUCKY O POMOC ! *3* PŘI PROHLÍŽENÍ LUCČINÝCH FOTEK, SE ZASTAVTE U ZMIŇOVANÉ FOTKY(LUCKA SEDÍ NA SCHODECH BÍLÉ BARVY,MÁ ČERVENÉ ŠATY A VYPADÁ NÁDHERNĚ !!!)FOTO MÁ NEVYŠŠÍ OCENĚNÍ -ZDE. CHCI TÉ OSOBĚ, KTERÁ TAK USILOVNĚ JI ŠKODÍ DÁT NAJEVO, ŽE MI LUCII MÁME MOC RÁDI !!! *1* *15* *1* *3* ZORRO *5*
    • Re: H E L P !!!!!!!!!!!!!

*1* TO HLAVNÍ JSEM SE ZAPOMĚL ZMÍNIT !!! *1*
      POMOŽTE MI NAKLIKÁNÍM KLADNÝCH HLASŮ(10-WOW)U ZMIŇOVANÉ FOTOGRAFIE ! POKUD MÁTE DOST ČASU, NEBOJTE SE NAKLIKAT VÍCE KLADNÝCH HLASŮ(10-WOW)!!! NEZAPOMEŇ TE CO TU ŘÁDÍ ZA HNUSNOU OSOBU !!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      ZORRO
      *5* *5* *5*
    • Re: H E L P !!!!!!!!!!!!!

*3* *15* *4* FANDOVÉ !!! *15* *1*
      ZMIŇOVANÁ FOTKA JE NA STR.4.LUCIE SEDÍ NA SCHODECH, ZÁBĚR JI ZACHYCUJE Z BOKU(CELOU).LUCKA MÁ KRÁSNÉ BOTIČKY AJ.!!!
      PS-VŠEM DOPŘEDU MOC DĚKUJI !!!
      JÁ PROSTĚ NESNÁŠÍM LIDSKOU PODLOST, PROTOŽE S NÍ SE VELMI TĚŽKO BOJUJE !!!
      *5* *5* *5*
  • POZDRAVY PRO LUCII !

*4* SKVĚLÁ LUCIE ! *3*
    Při oslavě mého dnešního svátku si nemohu odpustit jedno : dát Vám vědět, jak moc Vám fandím !!! Pro mne a pár mých přátel, jste NESKUTEČNĚ NÁDHERNÁ ŽENA !!! Všichni Vám úpřímně držíme palce, protože si moc dobře uvědomujeme, že to ve Všem prostředí nemáte vůbec snadné !!!
    LUCIE, přejí Vám hodně úspěchů do budoucna a samé dobré lidi kolem sebe !!! Také zdravím celou Vaší rodinu !
    *3* Richard *4*
    • Re: POZDRAVY PRO LUCII !

MILÁ LUCIE !!!
      LUCIE PŘEJEME VÁM K DNEŠNÍM NAROZENINÁM HROZNĚ MOC ZDRAVÍ,LÁSKY,PENĚZ,ŠTĚSTÍ,HOD NĚ DOBRÝCH PŘÁTEL A KAMARÁDŮ,JEŠTĚ VÍCE VÁM PŘEJEME JAKO MATCE LUCYHO !
      LUCIE,
      JSTE ÚŽASNÁ A JEN TAK DÁL !!! TAKÉ LUCIE VÁM PŘEJEM MNOHO TRPĚLIVOSTI A PEVNÝCH NERVŮ PŘI SETKÁVÁNÍ SE ZÁVISTIVÝMI LIDMI!
      LUCIE AŤ JSOU VŠECHNY BUDOUCÍ OKAMŽIKY PRO VÁS A VAŠÍ RODINU CO NEJKRÁSNĚJŠÍ !!!!!!!!!
      JIŘÍ (SEVERNÍ MORAVA)
    • Re: POZDRAVY PRO LUCII !

*13* oprava: ...ve Vašem...
      *1* *3* *15* *15* *15* *3* *14* *1*
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

DRAHÁ LUCIE!
    VŠECHNO NEJLEPŠÍ K VAŠÍM NAROZENINÁM VÁM SE ZPOŽDĚNÍM PŘEJE VÁŠ FANDA JIŘÍ.
    P.S.-MOC SE LUCIE OMLOUVÁM! *3* *4* *4*
  • UBOŽÁCI

Hej vy jste fakt dementi. Proč sem chodíte když je tak hnusná. Abyste byli borci že, ale mě to nepříjde jako borcovstvý nýbž ubohé!! *10* *10*
    • Re: UBOŽÁCI

Jsi hrozny(á) Lucie Borhyrova je super ja chci byt taky moderatorka a co ty?
      *16* *13* *10* *10* *10* *16* *16*
    • prisera

Re: UBOŽÁCI

přesně. stejný názor.
  • přání

Milá LUCIE!
    Všechno nejlepší do Nového roku Vám a celé Vaší rodině z celého srdce přeje John.
    *1* *15* *3* *14* *14* *14* *3* *15* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší