-
Bohužel její hvězda už zhasla. Nijak hezká, za karierou se honící ženská.
-
Poprsí
Právě ať je ukazuje ještě víc když je má krásný!!! -
lucka je nej
lucka je fakt super cetla sem ze ji chcou vyhodit z novy *16* lucka je ale nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
-
Re: lucka je nej
Karla mrackova je hezci nez lucie -
-
Re: Re: lucka je nej
Mně se líbí obě!!!
Ale k jedné mám mnohem blíž!!!! *1* *15* *14* *15* *3* *1*
-
-
-
Kdyby se raději Borhyová starala o svoje děti, dvouměsíční dceru a kde je syn? Na žádných fotkách? To je divná máma!
-
-
ze není na fotkách, to dela jedine spravna máma...adios, rozumbradicko
-
-
Borhyová pospíchá do zpráv,aby ji něco neuteklo že? Tak proč rodí děti,když se o ně nestará? O Lucasovi není ani slyšet,jako by neexistoval.
-
-
A co chceš slyšet o malém klukovi??? Jen kdyby ho někde předváděla, to by bylo keců, co???
-
-
Prosim vas Lucie, uz to nemuzu vydrzet a napsat to, jelikoz to je fakt hruza ty tvoje vlasy umele prodlouzene..fakt hnus!!! sundej je!!!!
-
Ted jaem cetla v blesku verdikt Lucie vs Kristina Kloubkova. Lucie je na vrcholu pravem. Panebože jaký vrchol? Dnes již každý myslící člověk ví jak media umí manipulovat s psychikou a myšlením lidi. Bla bla bla
-
Tak jsem při čtení životopisu byla docela překvapená- v rubrice vztahy-pouze Jágr a Hrdlička a kde jsou ti ostatní? Jen namátkou golfista Babický,řek s kterým má syna a co ti další? Zkrátka někdo z ní udělal skoro světici!
-
další dítě..už zase..s jiným ! *15*
-
Nezlobte se Lucie,ale chováte se,jak pubertˇačka.Michal hrdlička by vám mohl dělat bratra a s tím byste určitě nechodila.Co se týká vašeho bývalého vztahu moc dobře jste věděla,že nebude fungovat vztah na dálku,ale přesto jste do toho šla.Myslela jsem,že máte,jak se říká pod čepicí,že jste s tím musela počítat,ale spletla jsem se ve Vás.Na to,že Vám bude v dubnu 35 let,tak se chováte opravdu pubertálně.