-
Svatba
Ahoj Luci, gratuluji ke svatbě a přeji hodně štěstí, lásky vzájemné úcty a tolerance. Moc vám to oběma slušelo. Krásný pár *14* A moc si přeji, aby tento nádherný den za rok prožila i tvoje velká kamarádka Radka. Jak chytila tvoji kytici, tak zářila štěstím, úplně jsem zírala, ta svého přítele musí moc milovat. Užívejte si života a později i kupu dětí *14* -
-
Re: Svatba
Ahoj Martino. Děkuji:). Doufám, že jsem Radce tu kytici nehodila zbytečně a že si brzy také užije svůj velký den:) -
Lucinko, moc Ti přeju hodně stěstí a lásky s Davidem, ať vám to v manželství klape a jste šťastní. Jsi jedna s nemilejších a nejpříjemnějších modelek, které znám, prostě sluníčko *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Svatba
I tobě Mirčo děkuji. Doufám, že nám to bude klapat podle představ:)
-
-
-
Nádherná svatba
Ahoj Lucinko, moc blahopřeji ke svatbě a přeji vám do společného života jen to nej!!! Byla jsi nádherná nevěsta a také ženich byl fešák *3* A ještě nemůžu zapomenout na tvoji kámošku Radku - taky ji to moc slušelo, škoda jen, že tam nusela být bez přítele,ale i tak vypadala velice šťastně a jde vidět, že jste opravdu moc dobré přítelkyně *14* Lucinko, ještě jednou hodně lásky a štěstí!! -
-
Re: Nádherná svatba
Ahoj Luci, díky moc:). Svatba byla opravdu krásná, moc jsme si to s manželem užili.
-
-
Adam
Ahoj Lucko, je stále tvojí nej přítelkyní Radka Kocurová? Kdysi jsi ji nazvala tvým zlatíčkem? Platí to stále? Dlouho jsem vás nikde spolu neviděl *3* -
-
Re: Adam
Ahoj Adame. Radka je stále mou velmi dobrou přítelkyní. Na společenských akcích k vidění nejsme z toho důvodu, že Radka už bydlí v Londýně a v Čechách se tak často jako dříve neukazuje. Je to ale stále mé zlatíčko:)
-
-
Parfém
Ahoj Lucko, jaký je tvůj oblíbený parfém? -
-
Re: Parfém
Ahoj Petro. Už několik let používám Dior Pure.
-
-
Bulvár
Ahoj Lucko, jak vycházíš s bulvárem a budeš mít na své svatbě novináře z různých časopisů? Jinak ti přeji hodně štěstí!! -
-
Re: Bulvár
Ahoj Léňo. S bulvárem jsem nikdy neměla zásadní problém. Místo obřadu se nám stále daří tajit, tak uvidíme..Díky.Pěkné léto
-
-
Mila a Krasna
Ahoj Lucko! dnes sme se videly v Brne na autosalonu,si moc krasna a jak uz se tu pise pusobys velice pratelsi a simpaticky!!! cely autosalon stal za "prd" ale cele se mi to vynahradilo tim ze mam fotecku s tebou a podpis s venovanim sice sme si toho moc nerekly, kdyz sem mluvil s moderatorem o svem aute ale chci moc podekovat a poprat uspechy v zivote a hodne stesti v mamzelstvy ahoj -
-
Re: Mila a Krasna
Ahoj Patriku. Díky za milou zprávu. Vzpomínám si na tebe, značka tvého vozu moderátora tak potěšila, že tě nemohl jen tak nechat jít. Díky za přání, měj se hezky.L
-
-
Svatba
Ahoj Lucko, co se stalo, že Radka nebude svědek? To zase bude bulvár řešit *9* Už čekám články o tom, že jste se určitě pohádaly, že vaše velké přátelsví dlouho nevydrželo a začnou vás porovnávat se Simonou Krainovou a Darou Rolinc. Což doufám se nestalo a že jste nadále nejlepší kamarádky. Jste fajn *14* -
-
Milá Lucko, s Radkou je vše při starém. Nepohádaly jsme se, nic jsme si neudělaly...Jen jsem se nakonec rozhodla pro svého brášku Honzu, ale Radka mi bude určitě na svatbě pravou rukou a velkou oporou:).
-
-
Hrozně milá a krásná
Ahoj Lucinko, mluvil jsem s tebou když ses mi podepisovala a musím říct že někoho tak milého jako jseš ty už jsem hodně dlouho nepotkal, vyřazuje z tebe hrozně pozitivní nálada a optimismus a to je dobře. Taky si moc krásná holčina, přeju Ti ať se ti v životě daří. *14* *14* *14* -
-
Re: Hrozně milá a krásná
Takové zprávy je milé číst:). Díky moc. Potkali jsme se v Litoměřicích? Ať se daří i vám:). -
-
Re: Re: Hrozně milá a krásná
Přesně tak v Litoměřicích *14*
-
-
-
Úcta
Lucko, čeho a koho si ve svém životě nejvíc vážíte? -
-
Re: Úcta
Davide, nejvíce si vážím celé své rodiny a nejbližších přátel. A čeho? - zdraví.
-
-
Svatba
Ahoj Lucko,jak se připravuješ na svatbu? Už se ti šijí svatební šatičky? Prý ti je šije Petra Pilařová a kdo šije šaty tvé svědkyni? V rozhovorech Radka uváděla, že má oblíbeného návrháře Moravce z Teplic. Bude to on? Lucko, budeš taky s Radkou zapíjet svobodu? Je taková tradice i v Plzni? A kdo bude Radce dělat doprovod na svatbě, když její přítel je pořád na hřišti? Škoda, že se nebude vdávat s tebou. Vypadaly by ste krásně - dvě nádherné, příjemné a hlavně velké kamarádky! Lucko, přeji hodně lásky a štěstí v manželství. -
-
Dobrý den, Martino. Přípravy na svatbu jsou v plném proudu a už se na tu vysněnou událost s přítelem moc těšíme. Ano, na šatech už pracuje Petra Pilařová, věřím, že budou nádherné. V tomto týdnu jdu na první zkoušku. Se svobodou se rozloučím jak se sluší a patří a Ráďa u toho nebude chybět:). Za svědka mi nakonec půjde můj bráška Honza, ale Rádka bude samozřejmě také přítomnna, v jakých šatech ještě nevím a nejspíše dorazí sama. Díky za přání!
-