Přejít na výpis diskuzí

Lucie Křížková Váchová

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohudik

Lucinka

Seš moc hezká a příjemná jedna z nejlepších modelek u nás *16* Nenech se otrávit stupiditami závistivých po-matenců-jsem s Tebou Tvůj věrný fanoušek *14* *14* *14*
    • Re: Lucinka

Potěšil jsi:). Díky moc:).
  • co studuješ?

Ahoj Lucko, moc ti fandím. Chtěla bych se tě ale zeptat, co vlastně teď studuješ, protože se v tom pořád nějak nemůžu vyznat. Studuješ magisterský obor právo a právní věda + politologii? Nebo bakalářský obor na právech? Jinak seš moc fajn, čtu i tvůj blog na i.dnes. Měj se hezky *4*
    • Re: co studuješ?

Ahoj Ali. Dík za otázku. S mým studiem je to komplikované, tak to mileráda znovu vysvětlím. Mám vystudovaný bakalářský obor Právo v podnikání na soukromé Vysoké škole v Karlových Varech. Odtud jsem přestoupila na Západočeskou univerzitu v Plzni na právnickou fakultu do magisterského oboru právo. Z předchozího tříletého studia mi ale uznali jen jeden ročník, takže jsem loni nastoupila do druháku a teď jsem ve třeťáku. K tomu jsem ještě loni nastoupila na stejné univerzitě na filozoické fakultě na obor politologie, kde jsem tedy teď ve druhém ročníku. Jinak děkuji za milá slova. Měj se mňam. L
  • Zklamala jsi

Ahoj Lucko,já jsem ti fandila při volbě miss,litovala tě v aféře s podvodem a teď se prezentuješ na volebních mítincích ODS.Je to tvoje rozhodnutí,ale to,jek jsi se předvedla v Příbrami na Fonce je poslední hřebíček.V diskusi s Fuksou vám vůbec nešlo o situlaci na radnici,ale o předvolební špínu.Zklamala jsi nejen mě,ale i ostatní v Příbrami a Jincích.To modeling tak špatně nese,že se musíš prodávat i tímto způsobem?Je mi tě líto.
    • Re: Zklamala jsi

Milá Jiřino, v dnešním svobodném a demokratickém státě má každý nárok na názor. Netajím se tím, že nesouhlasím s politikou ČSSD. Rozhovor s panem náměstkem byl hodnotící. Vše, co bylo řečeno, bylo jen čisté popsání současné situace. Politické směry a názory mění sympatie k lidem, já ale svůj postoj měnit nehodlám. Dík za názor. Hezký den
      • Re: Re: Zklamala jsi

Milá Lucko,2 dny před volbami byl rozhovor hodnotící?Čisté popsání situlace vypadá jinak!Než se propůjčíš k takové věci,máš si zjistit skutečnost.Proč si nepromluvíš s členy radfy nebo zastupitelstva?Proč mluvíš s náměstkem financí?Nejsem zastánce žádné politické strany,jen nemám ráda lži.Jsme v demokracii,právě proto jsem ti napsala.V zájmu něčí politické kariéry dáváš všanc své jméno.
        • Re: Re: Re: Zklamala jsi

Jiřino,tato diskuze nemá smysl. To vy byste si měla zjistit skutečnost. Ing.Ivan Fuksa je sice náměstek ministra financí, je ale také členem zastupitelstva. Samozřejmě jsem mluvila i s jinými zastupiteli...ale to nemá smysl vysvětlovat. Za tím rozhovorem (který nebyl 2 dny před volbami) si stojím.
  • Uhmmm

Luckoo?? muzu se spolehnout na model institut vííš...no mě se to něag nezdá *7*
    • Re: Uhmmm

Ahoj. Kurzy Model Institutu jsou určitě skvělou příležitostí, jak se přiblížit k modelingu - ale nikdo ti nemůže zaručit, že se na základě absolvování následně "uchytíš". Také jsem podobný kurz (ještě před soutěží Miss) absolvovala a hodně mi pomohl. Model Institut má kurzy pěkně koncipované, znám několik absolventek, které byly moc spokojené.
  • Špyndl

Ahoj Lucinko,modní přehlídka ve Špyndlu byla nádherná/modelinstitut/.Zajímalo by mě, proč nikde nejsou žádný fotky.Nedaj se někde sehnat?A jinak si skvělá.Jana
  • Focení

Ahoj Lucko, chtěla bych se zeptat, zda tě čeká nějaké společné focení s tvojí kamarádkou Radkou Kocurovou pro módní návrháře, do časopisů, reklam..Děkuji za odpověď *4*
  • kurz

ahoj Lucko
    v sobotu 19.4.2008 jsem byla v roudnici na kurzu modelingu vím ,že jsi tam měla být i ty ale nebyla jsi tam prý si jela za přítelem nebo manželem.
    do toho kurzu modelinku u firmy Modelinstitut a dostala jsem se tam .
    Moc ráda bych tě chtěla poznat mám šanci tě na tom kurzu i uvidět??
    děkuju jana kollárová *4* *4* *4*
    • Re: kurz

Ahoj Jani. Uvidime se nejspis az na zaverecne modni prehlidce, kterou budete mit po absolvovani kurzu. Prihlas se ke mne:)
  • informace

Ahoj Lucko! Je pravdou,že budeš moderovat přehlídku ve Valašském Meziříčí dne 21.5.2008? Děkuji za odpovědˇ
    • Re: informace

Ahoj Pepe, ano, je to pravda. Prijd se podivat:)
      • Re: Re: informace

Ahoj Lucko, existuje k tvojí přehlídce (21.5.) nějaká webová stránka s dalšími detaily?? Možná bych se také příjel podívat...*14*
        Díky !!
  • Ahoj Lucko

Ahoj Lucko
    Rad bychj ti podekoval za vyborný zážitek na modní přehlídce v Domažlicích. Jel sem tam za kamaradkou která tam též předváděla (ta s tím hafanem). Výborně jsem se bavil a moc vám to tam všem slušelo. byla to moje první akce tohoto rázu a byl jsem mile překvapen. S Radkou jsi byla třešničkou na té přehlídce. Takže ještě jednou děkuji a hodně štěstí.
    • Re: Ahoj Lucko

Ahoj Roberte. Diky za zpravu! Prehlidka byla moc prijemna a pejska tve kamaradky jsem behem zkousek trochu rozmazlovala syrem:). Pozdravuj ji a mejte se co nejlepe!Lucka
      • Re: Re: Ahoj Lucko

No jo , toho spunta by rozmazloval kazdej *1*
  • prosím

Ahojky Luci.Jsem tvoje velká fanynka.Moc si přeji tvoji podepsanou fotku.Prosím moc moc o zaslání na adresu:
    Kateřina Nejedlá
    Kamenice 13
    588 23
    Autogram by mě udělal opravdu velkou radost.Prosím odpeiš mi.Děkuji předem.A mějse krásně..!! *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit