Přejít na výpis diskuzí

Lucie Křížková Váchová

OSOBNOST 31.12.2006 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Modelinstitut

Ahoj Lucko jsem moc rada ze jsi me vzala ,udelalo mi to velkou radost..malem jsem brecela..doufam ze te jeste nekdy nebo nekde uvidim!!Dekuju :)
  • Dekuji za povoleni...fotku jsem prave pridal

Ahoj Lucko, mooc ti děkuji za povolení.

Před malou chvilkou jsem jednu fotku z tvého profilu přidal na tvou stránku (http://www.skins.cz/wiki/index.php /Lucie_V%C3%A1chov%C3%A1) a doufám, že se ti moje volba bude líbit *14*.

Měj se krásně!!
  • Prosba o fotografii

Ahoj Lucko, jsem už dlouho tvým fanouškem...(i když tady jsem "nový"), a proto bych Tě rád poprosil o jednu věc: Mohla bys mi, prosím, dát oficiální "povolení" k publikování Tvojí libovolné fotky (vlož sem třeba odkaz na ní) na mojí stránce -- http://www.skins.cz/wiki/index.php/Lucie_V%C3%A1chov%C3%A1

A pokud budeš mít zájem, mohu tuto fotku také nahrát na českou Wikipediii...

Díky moc !
    • Re: Prosba o fotografii

Ahoj Michale. Muzes pouzit jakoukoli fotku z galerie na mem profilu, nebo jestli budes chtit lepsi format nektere z nich, zkontaktuj me na mailu lucinka.v@seznam.cz.
      Jinak moc dekuji za tvuj zajem:)
  • Proč jí vyhodily z novy

Lucka je daleko hezčí než Radka Kocurová a tak nevím proč jí vyhodily z Novy. Proč mam pocit že v tom má prsty i ta Radka *7*
  • Fotky

Nechápu, proč ten, co tam ty fotky vkládá, uložil ty, kde cvičí (a které jsem jen tak mimochodem poslala já) dvakrát!!??!!
  • Czech BIGMAN

Ahoj, na Bigmanovi to bylo fajn. Nejlepsi bylo jak reditel uzavrel pulku Strakonicky a nahore u silnice to davali ridici pekne znat....*1*
    Ze si predavala ceny bylo bezva, skoda akorat ze si toho moc nenamluvila *4* . Ale zase moznost polibit te na tvar, jako clen vitezne stafety, bylo moc fajn *3* . Za tu namahu to stoprocentne stalo a doufam ze se nekdy jeste potkame...
    Preju mnoho zdaru a jeste dodatecne vsechno nej nej nej k narozkam *14*
    • Re: Czech BIGMAN

Ahoooj:)Bigman byl srandovni. Po plavani jsem vyjela s autem z arealu, ze si dojedu nekam na obed a po obede uz se nebylo mozne vratit. Kolony byly nekolikakilometrovy. V radiu rikali, ze z jizni spojky se cekalo az tri hodiny....Tak jsem si dojela za kamaradkou a zatimco vy jste dreli, ja se valela na gauci a koukala na MS ve sportovni gymnastice:). Jeste jednou gratuluji k uspechu.
  • Narozeniny

Lucinko, přejeme vám všechno nej, nej k zítřejším narozeninám, hlavně móóóc zdraví a lásky....Marie s dcerou Alenkou *14*
    • Re: Narozeniny

Moc děkuji za přání:)
  • Zlatíčko

Ahoj Luci, přijmi gratulaci ke státnicím, myslím, že z tebe bude výborná právnička - stále krásná a usměvavá!! Mám jednu otázku: Znáš se osobně s Rosou, který je přítelem tvé dobré kamarádky Radky K.?
  • zakončení studia

Ahoj Lucko, gratuluji k úspěšnému složení státních zkoušek a přeji mnoho úspěchů v dalším studiu.
  • Módní přehlídka

Ahoj Lucko, moc ráda bych šla na módní přehlídku, kde vy a vaše dobrá kamarádka Radka Kocurová budete předvádět modely. Můžu vás s dcerou někde společně vidět? Třeba na těch akcích s Avonem? Moje dcera vás má moc ráda a je jen škoda, že už neuvádíte počasí společně s Radkou na Nově. Ráda se na vás dívala.Také by chtěla být modelkou, ale abych se přiznala, moc se mi to nelíbí. Ale na druhou stranu vidím, že i mezi modelkami a ve světě showbyznysu je pár milých, příjemných lidí, jako jste vy a Radka. Je v takovém světě šance na upřímné přátelsví a lásku? Děkuji za odpověď a Lucinko, zůstaňte taková jaká jste!!!! Pozdravte Radku. *4*
    • Re: Módní přehlídka

Dobry den, omlouvam se za strucnou odpoved, ale finišuji s pripravami na statnice...S Radkou budeme k videni na akcich AVON v nasledujicich mestech a terminech : 25.5. Ceske Budejovice, 1.6.Usti nad Labem, 8.6. Ostrava...Jeste se ozvu:).Lucie
      • Re: Re: Módní přehlídka

Ahoj Luci, měla by jsem k Tobě jeden dotaz. Byla jsem na konkurzu Model institutu. Ale když jsem si přečetla názory ostatních holek, které kurz absolvovali minulý rok, tak jsem byla zklamaná. Nebyli spokojené, protože do toho investovali spoustu peněz a nic z toho neměli, vše spojené s kurzem nebylo organizované....Chtěla by jsem znát tvůj názor, co si o tom myslíš?Je to pravda?
      • Re: Re: Módní přehlídka

Slečno Lucko, hodně štěstí při státnicích a ať vás moc ta komise netrápí *4* A budu moc ráda, když ještě napíšete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit