-
Re: Fajn slečna
Ahoj Davide, díky za zprávu. Proč srpen? - A proč ne? :)Chceme mít obřad pod širým nebem a sázíme na srpnové pěkné počasí:). A Radka je moje velmi dobrá přítelkyně, líp by mi to nikdo jiný neodsvědčil:). Také se měj krásně a spokojený rok 09! -
Fajn slečna
Ahoj Lucko, slyšel jsem, že se budeš 7. srpna příštího roku vdávat. Určitě bude z tebe krásná nevěsta!! *3* A proč právě srpen a k tomu tvoje svědkyně Radka Kocurová *7* Ten tvůj nastávající se má, normálně mu závidím a zároveň přeji *3* Měj se Luci hezky a ať se ti svatební den vydaří. -
Re: Lucinka
Potěšil jsi:). Díky moc:). -
Re: co studuješ?
Ahoj Ali. Dík za otázku. S mým studiem je to komplikované, tak to mileráda znovu vysvětlím. Mám vystudovaný bakalářský obor Právo v podnikání na soukromé Vysoké škole v Karlových Varech. Odtud jsem přestoupila na Západočeskou univerzitu v Plzni na právnickou fakultu do magisterského oboru právo. Z předchozího tříletého studia mi ale uznali jen jeden ročník, takže jsem loni nastoupila do druháku a teď jsem ve třeťáku. K tomu jsem ještě loni nastoupila na stejné univerzitě na filozoické fakultě na obor politologie, kde jsem tedy teď ve druhém ročníku. Jinak děkuji za milá slova. Měj se mňam. L -
Lucinka
Seš moc hezká a příjemná jedna z nejlepších modelek u nás *16* Nenech se otrávit stupiditami závistivých po-matenců-jsem s Tebou Tvůj věrný fanoušek *14* *14* *14* -
co studuješ?
Ahoj Lucko, moc ti fandím. Chtěla bych se tě ale zeptat, co vlastně teď studuješ, protože se v tom pořád nějak nemůžu vyznat. Studuješ magisterský obor právo a právní věda + politologii? Nebo bakalářský obor na právech? Jinak seš moc fajn, čtu i tvůj blog na i.dnes. Měj se hezky *4* -
Re: Re: Re: Zklamala jsi
Jiřino,tato diskuze nemá smysl. To vy byste si měla zjistit skutečnost. Ing.Ivan Fuksa je sice náměstek ministra financí, je ale také členem zastupitelstva. Samozřejmě jsem mluvila i s jinými zastupiteli...ale to nemá smysl vysvětlovat. Za tím rozhovorem (který nebyl 2 dny před volbami) si stojím. -
Re: Re: Zklamala jsi
Milá Lucko,2 dny před volbami byl rozhovor hodnotící?Čisté popsání situlace vypadá jinak!Než se propůjčíš k takové věci,máš si zjistit skutečnost.Proč si nepromluvíš s členy radfy nebo zastupitelstva?Proč mluvíš s náměstkem financí?Nejsem zastánce žádné politické strany,jen nemám ráda lži.Jsme v demokracii,právě proto jsem ti napsala.V zájmu něčí politické kariéry dáváš všanc své jméno. -
Re: Uhmmm
Ahoj. Kurzy Model Institutu jsou určitě skvělou příležitostí, jak se přiblížit k modelingu - ale nikdo ti nemůže zaručit, že se na základě absolvování následně "uchytíš". Také jsem podobný kurz (ještě před soutěží Miss) absolvovala a hodně mi pomohl. Model Institut má kurzy pěkně koncipované, znám několik absolventek, které byly moc spokojené. -
Re: Zklamala jsi
Milá Jiřino, v dnešním svobodném a demokratickém státě má každý nárok na názor. Netajím se tím, že nesouhlasím s politikou ČSSD. Rozhovor s panem náměstkem byl hodnotící. Vše, co bylo řečeno, bylo jen čisté popsání současné situace. Politické směry a názory mění sympatie k lidem, já ale svůj postoj měnit nehodlám. Dík za názor. Hezký den -
Zklamala jsi
Ahoj Lucko,já jsem ti fandila při volbě miss,litovala tě v aféře s podvodem a teď se prezentuješ na volebních mítincích ODS.Je to tvoje rozhodnutí,ale to,jek jsi se předvedla v Příbrami na Fonce je poslední hřebíček.V diskusi s Fuksou vám vůbec nešlo o situlaci na radnici,ale o předvolební špínu.Zklamala jsi nejen mě,ale i ostatní v Příbrami a Jincích.To modeling tak špatně nese,že se musíš prodávat i tímto způsobem?Je mi tě líto. -
Uhmmm
Luckoo?? muzu se spolehnout na model institut vííš...no mě se to něag nezdá *7* -
Špyndl
Ahoj Lucinko,modní přehlídka ve Špyndlu byla nádherná/modelinstitut/.Zajímalo by mě, proč nikde nejsou žádný fotky.Nedaj se někde sehnat?A jinak si skvělá.Jana -
Re: Re: Módní přehlídka
Ahoj Luci, měla by jsem k Tobě jeden dotaz. Byla jsem na konkurzu Model institutu. Ale když jsem si přečetla názory ostatních holek, které kurz absolvovali minulý rok, tak jsem byla zklamaná. Nebyli spokojené, protože do toho investovali spoustu peněz a nic z toho neměli, vše spojené s kurzem nebylo organizované....Chtěla by jsem znát tvůj názor, co si o tom myslíš?Je to pravda? -
Re: Re: informace
Ahoj Lucko, existuje k tvojí přehlídce (21.5.) nějaká webová stránka s dalšími detaily?? Možná bych se také příjel podívat...*14*
Díky !! -
Focení
Ahoj Lucko, chtěla bych se zeptat, zda tě čeká nějaké společné focení s tvojí kamarádkou Radkou Kocurovou pro módní návrháře, do časopisů, reklam..Děkuji za odpověď *4* -
Re: kurz
Ahoj Jani. Uvidime se nejspis az na zaverecne modni prehlidce, kterou budete mit po absolvovani kurzu. Prihlas se ke mne:) -
Re: informace
Ahoj Pepe, ano, je to pravda. Prijd se podivat:) -
kurz
ahoj Lucko
v sobotu 19.4.2008 jsem byla v roudnici na kurzu modelingu vím ,že jsi tam měla být i ty ale nebyla jsi tam prý si jela za přítelem nebo manželem.
do toho kurzu modelinku u firmy Modelinstitut a dostala jsem se tam .
Moc ráda bych tě chtěla poznat mám šanci tě na tom kurzu i uvidět??
děkuju jana kollárová *4* *4* *4* -
informace
Ahoj Lucko! Je pravdou,že budeš moderovat přehlídku ve Valašském Meziříčí dne 21.5.2008? Děkuji za odpovědˇ