-
Re: Re: Ahoj Lucko
No jo , toho spunta by rozmazloval kazdej *1* -
Re: Ahoj Lucko
Ahoj Roberte. Diky za zpravu! Prehlidka byla moc prijemna a pejska tve kamaradky jsem behem zkousek trochu rozmazlovala syrem:). Pozdravuj ji a mejte se co nejlepe!Lucka -
Ahoj Lucko
Ahoj Lucko
Rad bychj ti podekoval za vyborný zážitek na modní přehlídce v Domažlicích. Jel sem tam za kamaradkou která tam též předváděla (ta s tím hafanem). Výborně jsem se bavil a moc vám to tam všem slušelo. byla to moje první akce tohoto rázu a byl jsem mile překvapen. S Radkou jsi byla třešničkou na té přehlídce. Takže ještě jednou děkuji a hodně štěstí. -
prosím
Ahojky Luci.Jsem tvoje velká fanynka.Moc si přeji tvoji podepsanou fotku.Prosím moc moc o zaslání na adresu:
Kateřina Nejedlá
Kamenice 13
588 23
Autogram by mě udělal opravdu velkou radost.Prosím odpeiš mi.Děkuji předem.A mějse krásně..!! *4* *4* -
Modelinstitut
Ahoj Lucko jsem moc rada ze jsi me vzala ,udelalo mi to velkou radost..malem jsem brecela..doufam ze te jeste nekdy nebo nekde uvidim!!Dekuju :) -
Dekuji za povoleni...fotku jsem prave pridal
Ahoj Lucko, mooc ti děkuji za povolení.
Před malou chvilkou jsem jednu fotku z tvého profilu přidal na tvou stránku (http://www.skins.cz/wiki/index.php /Lucie_V%C3%A1chov%C3%A1) a doufám, že se ti moje volba bude líbit *14*.
Měj se krásně!! -
Re: Prosba o fotografii
Ahoj Michale. Muzes pouzit jakoukoli fotku z galerie na mem profilu, nebo jestli budes chtit lepsi format nektere z nich, zkontaktuj me na mailu lucinka.v@seznam.cz.
Jinak moc dekuji za tvuj zajem:) -
Prosba o fotografii
Ahoj Lucko, jsem už dlouho tvým fanouškem...(i když tady jsem "nový"), a proto bych Tě rád poprosil o jednu věc: Mohla bys mi, prosím, dát oficiální "povolení" k publikování Tvojí libovolné fotky (vlož sem třeba odkaz na ní) na mojí stránce -- http://www.skins.cz/wiki/index.php/Lucie_V%C3%A1chov%C3%A1
A pokud budeš mít zájem, mohu tuto fotku také nahrát na českou Wikipediii...
Díky moc ! -
Proč jí vyhodily z novy
Lucka je daleko hezčí než Radka Kocurová a tak nevím proč jí vyhodily z Novy. Proč mam pocit že v tom má prsty i ta Radka *7* -
Fotky
Nechápu, proč ten, co tam ty fotky vkládá, uložil ty, kde cvičí (a které jsem jen tak mimochodem poslala já) dvakrát!!??!! -
Re: Czech BIGMAN
Ahoooj:)Bigman byl srandovni. Po plavani jsem vyjela s autem z arealu, ze si dojedu nekam na obed a po obede uz se nebylo mozne vratit. Kolony byly nekolikakilometrovy. V radiu rikali, ze z jizni spojky se cekalo az tri hodiny....Tak jsem si dojela za kamaradkou a zatimco vy jste dreli, ja se valela na gauci a koukala na MS ve sportovni gymnastice:). Jeste jednou gratuluji k uspechu. -
Re: Narozeniny
Moc děkuji za přání:) -
Czech BIGMAN
Ahoj, na Bigmanovi to bylo fajn. Nejlepsi bylo jak reditel uzavrel pulku Strakonicky a nahore u silnice to davali ridici pekne znat....*1*
Ze si predavala ceny bylo bezva, skoda akorat ze si toho moc nenamluvila *4* . Ale zase moznost polibit te na tvar, jako clen vitezne stafety, bylo moc fajn *3* . Za tu namahu to stoprocentne stalo a doufam ze se nekdy jeste potkame...
Preju mnoho zdaru a jeste dodatecne vsechno nej nej nej k narozkam *14* -
Narozeniny
Lucinko, přejeme vám všechno nej, nej k zítřejším narozeninám, hlavně móóóc zdraví a lásky....Marie s dcerou Alenkou *14* -
Re: Re: šampaňské
*14* *1* -
Zlatíčko
Ahoj Luci, přijmi gratulaci ke státnicím, myslím, že z tebe bude výborná právnička - stále krásná a usměvavá!! Mám jednu otázku: Znáš se osobně s Rosou, který je přítelem tvé dobré kamarádky Radky K.? -
zakončení studia
Ahoj Lucko, gratuluji k úspěšnému složení státních zkoušek a přeji mnoho úspěchů v dalším studiu. -
Re: Re: Módní přehlídka
Slečno Lucko, hodně štěstí při státnicích a ať vás moc ta komise netrápí *4* A budu moc ráda, když ještě napíšete. -
Re: Módní přehlídka
Dobry den, omlouvam se za strucnou odpoved, ale finišuji s pripravami na statnice...S Radkou budeme k videni na akcich AVON v nasledujicich mestech a terminech : 25.5. Ceske Budejovice, 1.6.Usti nad Labem, 8.6. Ostrava...Jeste se ozvu:).Lucie -
Módní přehlídka
Ahoj Lucko, moc ráda bych šla na módní přehlídku, kde vy a vaše dobrá kamarádka Radka Kocurová budete předvádět modely. Můžu vás s dcerou někde společně vidět? Třeba na těch akcích s Avonem? Moje dcera vás má moc ráda a je jen škoda, že už neuvádíte počasí společně s Radkou na Nově. Ráda se na vás dívala.Také by chtěla být modelkou, ale abych se přiznala, moc se mi to nelíbí. Ale na druhou stranu vidím, že i mezi modelkami a ve světě showbyznysu je pár milých, příjemných lidí, jako jste vy a Radka. Je v takovém světě šance na upřímné přátelsví a lásku? Děkuji za odpověď a Lucinko, zůstaňte taková jaká jste!!!! Pozdravte Radku. *4*