-
Vztah
Ahoj Lucko, dnes v bulvárním časopise Spy vyšel opět článek o tvé kamarádce Radce a o jejím příteli. Stojí v něm, že ji Rosa opustil!! Je to pravda? Já se úplně lekla, mám je ráda a moc jim fandím a v podobném duchu jsem již četla tento měsíc 3 články *7* Pokud je to lež(doufám), tak proč si to novináři vymýšlejí? Lucko, ty sama píšeš pro IDNES články a určitě by jsi nikdy lež nenapsala.Mají tito pisálci vůbec nějaké svědomí? Vždyť lidem ubližují? Jak se asi Radka s Tomášem cítí? Je mi z nich ZLE. Děkuji za odpověď. -
-
Re: Vztah
Milá Evo. Všechny články jsem četla a musím se jim smát...Všechno je lež od začátku do konce. Vážně. Neskutečný výmysl. Opravdu nechápu, co někoho vede k tomu, takové bláboly psát. Já bych nikdy absolutní nesmysly nenapsala. Nemá cenu to moc komentovat - snad jen - Tom a Ráďa jsou samozřejmě stále spolu, vztah jim klape jak má. Ahoj
-
-
Radka
Ahoj Lucko, je tu na tebe hodně otázek, které se týkají tvé kámošky Radky Kocurové. Taky se přidám: čeho si na Radce nejvíc vážíš a je opravdu tak milá, jak se prezentuje v televizi? -
-
Re: Radka
Ahoj Pavlo. Ano, Radka je moc milá a usměvavá holka. Vážím si na ní spousty věcí, je těžké vybrat tu nej...:). Ale dalo by se říci, že nejvíce oceňuji to, že dokáže člověka rozesmát a rozveselit, když je mu úzko.
-
-
Přátelství
Ahoj Lucie, můžu se zeptat? Co pro tebe znamená přátelství s Radkou Kocurovou? A je možné si udržet přátelství po celý život? Já měla výbornou kámošku( na život a smrt), věřila jsem jí a nakonec mě stejně zradila. A mě zbyly jen oči pro pláč! Lucie, poradíte mi, jak si přátelství udržet? Moc vám přeji, aby Radka byla stále vaší výbornou přítelkyní *4* -
-
Re: Přátelství
Milá Naďo. Život mě naučil, že věřit můžu na sto procent jen své rodině. Nicméně, Radka je mé sluníčko, které mě vždy rozesměje, vrba, které se můžu vypovídat....A pevně doufám, že naše přátelství jen tak neskončí. Kdybych znala recept, jak si to pravé přátelství udržet, určitě bych se o něj podělila, ale obávám se, že to je většinou záležitost těch samotných lidí a jeden stejný recept by pro všechny nestačil. Držím vám palce:)
-
-
Kurzy Model Institut
Dobrý den.Měla bych dotaz ohledně kurzů Model Institut, protože mám obavy aby nenastaly nějaké problémy a nedorozumění oproti slibům co se psalo v dopise.Ptám se proto, že jsem našla webové stránky na kterých byla spousta negativních komentářů.Kurzy mě teprve čekají tak se ptám.Předem děkuji za odpověď. -
-
Re: Kurzy Model Institut
Dobrý den, Michaelo. K tomu vám povím asi toto: náplní kurzu Model Institutu je výuka chůze,líčení, angličtina, sport apod...Také jsem podobný kurz modelingu absolvovala a vzpomínám na něj jen v tom dobrém. Měla jsem štěstí - několik měsíců po absolvování jsem vyhrála v soutěži Miss a zpětně určitě vděčím kurzu za zisk sebedůvěry a prvních zkušeností s modelingem. Jenže...ne všichni mohou mít takové štěstí jako já. Ne každá absolventka kurzu se může stát profesionální modelkou - hlavně to by měla mít každá zájemkyně o podobné kurzy na vědomí. Kurz Model Institutu je příjemnou zkušeností v závěru zakončenou pěknou módní přehlídkou.Záleží na vás, jaké máte od kurzu očekávání. Jestli se chcete něco přiučit a pobavit se, zklamaná nebudete.
-
-
Česká Miss 2009
Čau Lucko, jak se ti líbí nová Česká Miss 2009 Iveta Lutovská? Byla tvojí favoritkou? -
-
Re: Česká Miss 2009
Ahoj Adélo. Ivetku znám už šest let a nikdo jiný si vítězství v letošní České Miss nezasloužil tak jako ona. Moc jí to přeji.
-
-
Video
Dobrý večer Lucie, dnes jsem zhlédla video na Super.cz z otevření nového butiku Petry Pilařové. Slušelo vám to po boku vašeho přítele Davida a také Radce Kocurové. A proč píšu? Redaktorka se vás ptala, zda se Radka nechce vdávat ve stejný den jako vy? A vy jste odpověděla, že zatím ne, že nebyla požádána o ruku. Ale že jste si jistá, že to jednou její přítel Tomáš udělá...Opravdu si to myslíte? Znáte se dobře s Tomášem? Moc bych to Radce přála, ale zatím mě Rosa nepřesvědčil, že o Radku opravdu stojí! Na veřejnosti nevypadá jako zamilovaný. Má opravdu Radku rád? Nezlobte se na mě,že se na tohle ptám, vím, že mi do toho nic není, ale Radku mám ráda a mrzelo by mě, kdyby byla v životě nešťastná. -
-
Re: Video
Dobrý den, Nikolo. Láska Radky a Tomáše je jejich soukromá věc, já sama za sebe ze svého pohledu mohu říci jen to, že jsou oba spokojení a mají se rádi:). -
Re: Video
http://www.stream.cz/video/139/2344 62-krize-rodice-lucky-vachove-resi- zenicha
-
-
kalhoty
Proč pořád při počasí nosíte kalhoty ? Taková pěkná ženská ... -
-
Re: kalhoty
Ale vždyť já je pořád nenosím:). Snažím se to střídat - možná jen vždy natrefíte právě na tu předpověď, na kterou sukně nevyšla:).
-
-
Lucinka - zlatíčko
Dobrý den milá Lucinko. Jen vám chci napsat, že vás mám hodně ráda .Sleduji vaše počasí na Primě a taky i vaši dobrou kamarádku Radunku Kocurovou, která je zase na Nově. Nesoupeříte spolu? Máte se hodně rády? Jste takové sluníčka moje. A co je s Radunkou, není nemocná? V televizi jsem ji dlouho neviděla.Ráda čtu různé časopisy, je možné, abych vás a Radku v některých viděla? Lucinko, přeji krásný rok 2009 i vaši kamarádce Radunce. *14* -
-
Re: Lucinka - zlatíčko
Dobrý den, Boženko. Děkuji za vaši milou zprávu. Radka byla dlouho u přítele v Londýně, teď je na skok v Praze - jestli pravidelně sledujete předpovědi počasí, určitě jste její návrat zaznamenala:). Nemáme důvod spolu soupeřit! V práci se pravidelně potkáváme, máme stejnou šatnu, stejné meteorologické informace..Jestli se spolu objevíme v nějakém časopise? No v příštím týdnu budeme obě přítomné na otevíračce nového ateliéru návrhářky Petry Pilařové v Pařížské 19. Tato akce by měla mít mediální podporu:). Mějte se hezky.L
-
-
Klínovec
Dobrý den Lucie, jak jste si zajezdily na Klínovci? v sobotu jsme se míjeli u výjezdu z parkoviště... Měla jste menší problém s otevřením závory :-) ale slušelo Vám to... byl jsem tam jen na skok a pak zpátky na Božák... neděli jsem jezdil už na německé straně... p.s. VW zdraví VW :-) Mějte se krásně... počasí bylo úžasný... -
-
VW zdraví VW :)
Dobrý den, Lukáši. S vjezdem na parkoviště bojuji často, asi mám nějak kratší ruku, než všichni ostatní ( předem vylučuji variantu, že bych si k obslužnému automatu neuměla šikovně najet:). Lyžovaní bylo příjemné - pro mě v letošní sezóně první. Škoda jen dlouhých front:(. Mějte se!! L
-
-
Fajn slečna
Ahoj Lucko, slyšel jsem, že se budeš 7. srpna příštího roku vdávat. Určitě bude z tebe krásná nevěsta!! *3* A proč právě srpen a k tomu tvoje svědkyně Radka Kocurová *7* Ten tvůj nastávající se má, normálně mu závidím a zároveň přeji *3* Měj se Luci hezky a ať se ti svatební den vydaří. -
-
Re: Fajn slečna
Ahoj Davide, díky za zprávu. Proč srpen? - A proč ne? :)Chceme mít obřad pod širým nebem a sázíme na srpnové pěkné počasí:). A Radka je moje velmi dobrá přítelkyně, líp by mi to nikdo jiný neodsvědčil:). Také se měj krásně a spokojený rok 09!
-