-
Re: Re:
Fantastický?????!!!!!!!!!????????, Boha jeho a pak si o nás nemají myslet, že nemáme vkus -
Re: Re: Nechápu
Ale nemá duši. Je to prostě kýč, ty písničky jsou děsně tuctový( to není nadávky ale fakt) znám lidi s daleko větším potencionálem, hlasem, rozhledem, ale protože prostě jsou tam kde jsou a ona je tam kde je, nikdy se na její místo nedostanou. A to je škoda! -
Teď jsi právě dokázala, že děláš přesně to, co se ti nelíbí na ostatních diskutujících! Jedním dechem píšeš, ať se do ní neopíráme, protože ji neznáme ty nás taky neznáš, ale ty nám zde boží soud dělat můžeš?? Inteligence?? Co?? Možná si poslechni kvalitní hudbu a pak zkus popřemýšlet o svých výrocích a pravopisu!!! Protože,.........je to DĚS! *3* -
Pardon za překlepy. -
Re: Re: Pro
Jo a nikdo zde o ní nemluví (teda ta inteligentní složka) zle jako o člvoěku ale jako o zpěvačce. když se mi nelíbí a připadá mi to kýčovité, napíšu to....... *3* -
Re: Pro
Ano, ale zpívá naprosté komerční víš co. Ona je "zpěvačka" diskotékovýho typu, na kterou trsají náctiletý děcka a průměrní posluchači, kterým je to tak nějak fuk, ale po kvalilativní stránce hudby je to kýč! Hapka, Horáček, Müller, Szidi Tobias,...........ANO. Holky Vondráčkovy........NE! *16* -
Re: Nechápu
Bohužel naprostej souhlas, nevím kdy, kde nebo co se tato "zpěvačka" snaží udělat, ale hlasově je tuctová a texty bohužel nehorázný kýč, a vy inteligenti co mě te´d "setřete" si uvědomte jednu věc, máme svobodu slova, takže ne každý, kdo Lucii nežeze je automaticky blbec!!!! Ale je prostě děsná, mluvím o ní jako o zpěvačce, ne o člověku!!!!!!!!!! Jaký je člověk posoudím těžko, neznám ji, ale zpěvové hodnoty jsou těžce amatérsé. -
Re: ahoj
Ahoj taky dělám o Lucce project!! :-) a Luci moc ti fandím :-) *1* *1* *15* *15* *15* *15* *14* *14* -
gratulace
Lucko velká gratulace k ceně TYTY a hlavně k zasnoubení.Ať se daří. -
cena TýTý
Lucko, gratulace k ceně TýTý! *14* -
ahoj
ahoj lucko ses nejlepsi delam o tobe projekt na nemcinu dozvedela jsem s eo tobe hodne moc
*3* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* -
ahoooj
Lucko ty tvoje písničky jsou super!!! *1* -
Narozky!!!
Lucíííí =D...přeji vše neeeeej! *14* *14* *14* -
Narozeniny
Milá Lucko, také ti přeji všechno nejlepší k narozeninám, mnoho štěstí, lásky, spokojenosti a úspěchů a to jak v práci, tak v soukromí. *4* *4* *4* *4* -
Re: Krásné narozeniny!
přidávám se také přeji všechno nejlepší,hlavně to štěstíčko,zdravíčko a lásku-moooooc si jí zasloužíš *3* *4* *14* -
Krásné narozeniny!
Lucinko, všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí,energie a co nejvíce lásky. *14* -
Vše nej .. =)
Všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, úspěšně vydaných CD a hodně natočených filmů a pohádek ... -
naraozeniny
Lucí, všechno nejlepší hodně štěstí, zdraví, lásky atd *3* *1* -
Re: Re: Rozpaky
Milý Jardo, tak fanoušci Lucky podle Tebe nerozumí zpěvu? Tak proč mezi nima strašíš? Chceš nás všechny doučovat? To jako hudební pedagog? Nebo jiný pedagog?
Nebo se jenom nudíš, a opravuješ tady písemky?! -
Re: Re: lucky bratr
pytam sa na brata nie na otca :D