-
SKVĚLÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
lucik
Lucko strašně se mi líbí písnička vítr je fakt super!!!!!!!!! -
přání
Všechno nej k narozkam *3* *4* -
O co vám jde
Vždyt těd vypadá Lucka taky dobře. Jo mě se taky líbila víc když měla dlouhý lasy ale je to její věc co se sebou udělá.Mě se třeba nejvíce líbí ten její úsměv. Je to prostě Lucka a mě se líbí taková jaká je *4* *14* -
luce
Co na ni vsichni vidite je to fakt hruza a ta jeji teta jeste horsi *13* *13* -
Opravdu nevim co tě Lucie přimělo se nechat ostříhat,ale můžu ti s klidným svědomím říct,že jsi zestárla tak o dvacet let.A víš komu si dost podobná.Jisté maškaře Jitce Asterové!Ještě si vem úchylný červený uplý obleček a červeý brejle a vypadáš jako ona.Byla jsi vzor mládí a ted jsi jen maškara.A další tvoje fatální chyba je,že se pokládáš za zpěvačku.Tahle písnička Vítr je hodna tak tvé tetičky.Vrabčáku
-
Prostě trapná
Já nevim co na ní všichni vidíte.Od té doby co je prý -zpěvačka-jí celkem narostl nosánek.Podle mě je dost trapná.A ta její nová písnička Vítr to je něco strašnýho.U mě chválu nehledejte. *15* -
Lucce
Ahojky Luci.Jsem tvá faninka a musím říct že jsi dobrá a fakt válíš.Tvůj singl Vítr je boží mě se hrozně líbí.Jinak s pozdravem Lucka. *3* *4* *1* -
Lucka
Ahoj Lucka chcem ti povedat ze nadherne spievas a si moc nadherna som tvoj velky fanusik si super baba. *14* *4* *14* CMUK -
Lucii
*4* Čau Lucko.Všechno dobrý,jsi krásná,ale chtělo by to více fotek a hlavně aktuálnější!!!!! *14* -
Luciška
Lucinka je naprosto skvělá.já ji fandím. a to že se ostříhala mi vůbec nevadí i tak vypadá good. *3* *4* *15* -
Jak se teď ohstříhla,je to absolutly totaly,no prostě hrozný!!!Hrůza!!!
-
hlasujte pro Lucku a její novou pisen VITR na -- www.ujdeto.cz ---
-
juknete na lucievondrackova.wz.cz SUPER STRANKY! :o)
-
Lucka je fajn jako herečka tak i zpěvačka moc bych chtěla aby byla moje sestra.......
-
je super!!
lucka je faktickyy suprova mam od ní i podepsane fotkyyyyyyyy je skvela herecka a zpevacka! -
je super a má dobrý písničky jsem její velká fanynka je hodně dobrá zpěvačka a vy si nechte ty trapný keci že je kráva atd dokázaly jste to co ona?tak se nad sebou zamyslete trapáci
-
Nejsem fanynka ale pochvalu dávám
Nejsem fanynka Lucky Vondráčkové, ani ji nevyhledávám, ale talent ke zpěvu i herectví ji rozhodně nechybí. Navíc je svým způsobem krásná, rozhodně ne vyumělkovaná a to je myslím v této době nejdůležitější, je prostě svá. Proto Ti Lucko přeji do roku 2006 jen a jen úspěchy a ať už se Ti dostane pochval nebo kritiky, vždy si z toho vezmi jen to nejdůležitější,to co Ti říká vlastní srdíčko že je správné. -
Nové CD Lucky BOOMERANG
28.11.2005 vyšlo nové CD Lucky Vondráčkové BOOMERANG a jejíprvní singl se jmenuje VÍTR (I need hero), kterou představila ve Zlaté Mříži 11.12.2005 ta písnička je úžasná hned si běžím to CD KOUPIT!!! obsahuje i písničku STRACH... -
Lucinecka
Je a bude vzdycky ta nejhezci holka co sem kdy videl. Urcite nebude ani hloupoucka. Mam ji rad. A mate to :-)