-
9000000
LIkes *14* *14* *14* *14* *14* -
:o]
Ale panove a damy....vzdyt ji to slusi...:o] Vas tady taky nikdo nepretrasa jak vypadate... -
mila lucko k tvím 32 narozeninám vše nejlepší hodně zdravi at maš hezkeho manžela *3* *15* *1* *7*
-
Všechno nejlepší k tvým 34narozeninám :)
-
Péťa
Ahojky,Lucka je fajn holka jakou sem kdy poznala.Nevíte pls její icq????Díky. *3* -
-
Re: Péťa
NECHTEL BYCH SI TOHO MOC.KAZDY MA RAD NEJAKE SOUKROMI LUCKA
-
-
Kdo tady má rád Luckuuu? :) http://www.luckavondrackova.cz/novinky/lucie-vondrackova-novinky.php?id_vyber=1192&ids=26
-
Lucce jsem to prala a preju ji to.Nemam rada kdyz se lidi navazi treba ten evan spis zavidi.Jen tak dal Lucko a mas peknyho manzela
-
pozdrav
Ahoj Lucia. Chcem ta pozdravit a popriat ti vela uspechov. Mas dobry herecky talent a celkom dobry hlas. Skoda , ze som minuly rok nemohol zajst na tvoj koncert v Trnave /SVK/. Bol som vtedy v praci. Dufam, ze ta niekedy uvidim nazivo. Tak vela stastia a zelam vela uspechov. Martin, Trnava-Slovensko *4* -
Ahojík Lucinko jsi moc dobrá přála bych si aby sis to přečetla a prosím tě o fotografii s podpisem moji adresu sem nechci psát tak mi napiš na e-mail a já ti ji pošlu:byla bych moc ráda kdybysd to pro mě udělala *4*
-
pro markíšku!!!
Markíško:H.Vondráčková je Lucky teta.Tak jsem ti to zodpověděla dřív než Lucka,snad se nezlobíš *4* čauky *3*