Přejít na výpis diskuzí

Lucy Lawless

OSOBNOST 31.12.2006 
141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: xena

V létě 1996 byla v Los Angeles. Zde se naučila bojová umění od mistra Douglase Wonga ("Dragon: The Bruce Lee Story") - zejména bojové techniky s meči a holí a základy kung-fu. *5*
  • xena

neví někdo jaky bojovy umeni se lucy učila? *7*
  • Re: Re: princezna

Lucy si v prvních seriích skoro vše hrála sama, ale na konci je pravda že už hodně zaskakovala Zoe *3* to ale nic nemění na velkém umu Lucy a Reneé, který tomu seriálu dal duši *1*
  • lapiduch

pokud by měl někdo zájem na http://www.lapiduch.cz XENAfans stále aktivně žijí:-)) *1*
  • neo_ap

the End

Já se to snažím brát pozitivně. Za prvé: Mám konečně odpoledne více času:) A za druhé: Vzhledem k tomu, že je možno u nás sehnat všechny série na DVD (v originálním znění bez tit.). Tak upřímně doufám, že někoho napadne, zkombinovat je s dabingem tv Primy, a vydat konečně zbylé série.
  • Re: Ed, snad ne úplnej

to jo no eště ji dávaj v pondělí v 12:05 nebo tak nějak jenže to já sem eště ve škole .....tak se aspoň budu koukat na netu *9*
  • sarda

Ed, snad ne úplnej

Tak pátečním posledním dílem Xena vypadá to definitivně skončila na Prima COOL :( je to škoda, pořád ten seriál miluju :(
  • warera

xena film

ty blaho pamatuji si jak jsem se na ni koukala jako mala a co jsem delala kdyz jsem ji nevidela ta moje posedlost rikala jsem si pak jsem pubertak ale ted jsem se na ni zacla divat zas a jeto poradny stejny pocit.strasne bych si prala aby ted natocili film a udelali xeny dustonejsi odchod to ze opustila gabriellu bylo brutalni zakonceni a naprosto necekany to chce repete a lip :)
  • Re: Re: Zení

Hej lidi nechce někdo jít za XENU nebo GABRIELU na maškarní? *15* *15* *15*
  • Re: Xena...však to znáte!xD

Ahoj běš se juknout na blog http://majkasg.blog.cz:))))
  • Re: Re: xenicka

To určitě. *1* *1* *1* *15* *15* *15*

A kdyby tak by jsem taky 1 chtěla. *3*Kdo ji má pište na email naty-natynka@seznam.cz *14* *14*

Všechny máte pravdu,Xena je opravdu úúúúúúúúúúúúúúúúú
  • NAPIŠTE ADRIENNĚ!

ADRIENNE WILKINSON HRÁLA VE XENĚ XENINU DCERU EVU NAPIŠTE K NÍ PROSÍM KOMENT! *14* ZBOŽNUJU ADRIENNE!

jj mí jich šest *4*
  • sarda

Re: Re: DVD

Hehe, mám první DVD :DD
  • sarda

Re: i love lucy lawless

kromě toho brečeni s tebou souhlasim ;)
  • i love lucy lawless

xena je prostě úžasná.......jenže já nemám u nikoho pochopení chtěla bych se na ni furt koukat ale to mi rodiče nedovolí.......je úžasná chci dělat to co ona vipadat jako ona umět to co ona..........miluju tě XENOkaždý večer brečim že ji nikdy neuvidim,každý večer brečím protože ji miluju.......chtěla bych se s ní setkat mít její podpis a fotku s ní nikdo kdo tohle neprožívá to prostě nepochopí jakej mám uvnitř pocit.......MILUKI TĚ XENO....strašně moc...I LOVE XENA(lucy lawless) *14* *14* *4* *8* .....si nejlepší XENO :-*
  • sarda

Re: xena

séruí má 6 a ano, máš pravdu, je to opravdu bombastický séroš ;)
  • Re: DVD

ejj to jo no kupovat lidi a to rychle než nic nezbude *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit