Přejít na výpis diskuzí

Lucy Lawless

OSOBNOST 31.12.2006 
141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xena

neví někdo kolik serii ma xena? začala sem se o ten film zajimat teprve nedavno ale je upe bombastickej stejně jako XENA.PLS odepište mi *4*
  • Re: Xena

od 7:50,12:35 a 15:05
  • sarda

DVD

Tak je to tady lidičky, obávaná chvíle, Xena se teď prodává na novinových stáncích za 50,- plus minus ;) každopádně neváhat a kupovat =D
  • sarda

Re: Xena

ano ano, začíná 8:15 a jsou to 2 díly za sebou ;)
  • Xena

Ahoj, se všema tady souhlasím, že Xena je COOL a pravidelně se na ni dívám taky na Prima Cool, ale myslím, že jde i okolo 8:20 ráno na Prima Cool *14*
  • sarda

Re: Je užasná

heh, nejsi jediná, snad jsem viděla už všechny díly *1* *5*
  • xena

xena je nejlepsi snazim se delat vsechno co umi ona zatim se jen umim bojovat sicee bez pomoci ale ucim je fakt nejlepsi vim ze to rika kazdy ale pro me skutecne neco znamena je proste nenahraditelna ale zase bez gabrielli by nebyla takova jako ted *3*
  • xena

Máte někdo hru xena??
  • xena

Jo je pěkna i koukám herculese obadva jsou na facebooku *3*
  • Je užasná

Xena je nejlepší pravidelně ji sleduju na prima Cool je prostě BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • xena

xena je fak pekna a viděl jsem asi všechny díly.
  • xena

Nevíte kde se může stáhnoud hru xena. *3* *4* *5* *14*
  • xena

http://serialy.sleduj.org *5*
  • hancinkabuffynka

;-)

Mě se líbí nejvíc v Xeně tak tam je nejužasnější viděla jsem snad Každý její díl no skoro Každý a je opravdu suprová. Xena opravdu tak BOJUJE? *1* *1* *1* ? *3* , *3* , *3* xD
  • sarda

Re: Prosba

a kdes sehnal všechny série??? *7*
  • sarda

Re: xenicka

bože *1*
  • sarda

Re: Re: Kde hrála??????

Jo díky, asi proto jsem si jí nevšimla *1*
  • janasrumova

Re: xena

http://serialy.sleduj.org/
  • Re: Kde hrála??????

Ve Spider-manovi se objevila jen na 4 vteřiny (měřil jsem to *1* ), takže ji snadno propásneš. Hrála tam punkerku, která tam má hlášku (úplně přesně si ji nepamatuju) - pavouk? a to má jako osm nohou? hustý - nebo tak nějak podobně
  • elicool

hele

tahle baba nikde takhle nahrala! ale va Xeně jj. Hej hej Xéná joo:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit