-
Divadlo
Dneska jsme byly v Opavském divadle a byl tam Lukáš Hejlíík.... *14* No uplně kráááása.... ♥♥ -
...
A taky nesmim zapomenout ze je to skutecne nejlepsi herec..asi uz si to nepamatuje..nebo nejspis jo, ale nedavno vystupoval v Tesine jmenem toho LiStOvAnI a vystupoval tam s Evou Brownovou tou spisovatelkou -Navrat v case. Bylo to uzasne , tenkrat jsem ho poprve videla na zivo...bylo to..proste uzasne..mam video na mobilu..ani jsem vubec nevedela ze tam bude byli jsme tam se skolou *14* *1* proste Lukasku...jsi nej.. *14* *14* a jsem fakt zamilovana *14* *1* prosim...jestli si udelas cas a jestli tady zabrouzdas tak moooc prosim napis emailovku...asi to je nesplnitelne, ale PROSIIIM *9* *3* *4* bude to muj nejlepsi den v zivote.. *4* *3* -
Vše nejlepší k svátku.
-
he
je moc sladkej:) sice v tom seriálu hraje děvkaře ale těšim se až se zamiluje do katky *1* -
a hele:D
soused z Citolib sem ani nevěděl že ho tu najdu:D *1* -
-
Kdo h ozná at' mi pošle poštou jeho autohgram
Cože to je tvůj soused ? *16*
-
-
Chudák
Ahoj ženský, viděly jste ukázky na příští díl? Jak ho tam zmlatí? *9* -
-
Re: Chudák
jj chudáček *9*
-
-
pláč
*9* no viděle a děsně se rozbrečela *9* kreténi *5* -
ahooooj
tak s tím taky musím jen souhlasit, je opravdu super herec. *3* ted bude hrát v Opavě v Divadle.. tak tu pak dam fotečky.. *1* -
-
Re: ahooooj
Jooo, já na něj jdu kouknout *14* Jeho si nesmím nechat ujít s kámoškou.. *14*
-
-
divadlo - opava
viděla jsem ho na živo ! on vypadá ještě víc sexy, než v televizi....to jsem teda koukala, viděla jsem ho v slezském divadle opava, hrál tam soudce ve hře POPRASK V LAGUNĚ no něco úžasného *5* -
Jsi super jsme moc rádi že jsi přijel do naší školy jsi fakt super a sluší!!!!!!:-)