Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Hejlík

OSOBNOST 3.3.2008 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maj_ki

Divadlo

Dneska jsme byly v Opavském divadle a byl tam Lukáš Hejlíík.... *14* No uplně kráááása.... ♥♥
  • ...

A taky nesmim zapomenout ze je to skutecne nejlepsi herec..asi uz si to nepamatuje..nebo nejspis jo, ale nedavno vystupoval v Tesine jmenem toho LiStOvAnI a vystupoval tam s Evou Brownovou tou spisovatelkou -Navrat v case. Bylo to uzasne , tenkrat jsem ho poprve videla na zivo...bylo to..proste uzasne..mam video na mobilu..ani jsem vubec nevedela ze tam bude byli jsme tam se skolou *14* *1* proste Lukasku...jsi nej.. *14* *14* a jsem fakt zamilovana *14* *1* prosim...jestli si udelas cas a jestli tady zabrouzdas tak moooc prosim napis emailovku...asi to je nesplnitelne, ale PROSIIIM *9* *3* *4* bude to muj nejlepsi den v zivote.. *4* *3*
  • Vše nejlepší k svátku.
  • he

je moc sladkej:) sice v tom seriálu hraje děvkaře ale těšim se až se zamiluje do katky *1*
  • hrici007

a hele:D

soused z Citolib sem ani nevěděl že ho tu najdu:D *1*
    • Kdo h ozná at' mi pošle poštou jeho autohgram

Cože to je tvůj soused ? *16*
  • monas

Chudák

Ahoj ženský, viděly jste ukázky na příští díl? Jak ho tam zmlatí? *9*
    • Re: Chudák

jj chudáček *9*
  • zuzanka666

pláč

*9* no viděle a děsně se rozbrečela *9* kreténi *5*
  • lucykus

ahooooj

tak s tím taky musím jen souhlasit, je opravdu super herec. *3* ted bude hrát v Opavě v Divadle.. tak tu pak dam fotečky.. *1*
    • kacica91

Re: ahooooj

Jooo, já na něj jdu kouknout *14* Jeho si nesmím nechat ujít s kámoškou.. *14*
  • jack_sparrow

divadlo - opava

viděla jsem ho na živo ! on vypadá ještě víc sexy, než v televizi....to jsem teda koukala, viděla jsem ho v slezském divadle opava, hrál tam soudce ve hře POPRASK V LAGUNĚ no něco úžasného *5*
  • Jsi super jsme moc rádi že jsi přijel do naší školy jsi fakt super a sluší!!!!!!:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit