-
a dost!
ahoj kitule a babu...já bych si tu taky mohla napsat že s nim chodim...ale kdyby to byla pravda tak se tady s jeho fanynkama nepřu....spíš bych byla ráda za soukromí než se tady dohadovat...a ta druhá krystýna hellichová může bejt vlastně tamta kristýna...ale krystýno abys tohle pochopila musela bys mít IQ aspon jako pokojová teplota... *4* *4* -
-
Re: a dost!
naprosto souhlasím, mohl by to napsat opravdu každý, ale nenapsala by to jen ta a nehádala by se o to snámi jen ta, který s Lukášem opravdu chodí... Prostě jak už tu bylo psáno, mávla bych nad tím rukou... Ano pravda Lůco, vyjádřit by se k tomu měl opravdu on...
-
-
...
Holky, já vím, že toužíte po Lukáškovi,ale pokud je pravda, že s ním chodí Kristýna tak jim to nekažte!!Tak jim přejte ať jsou aspoň šťatný, ne?? *4*... A Kristýn, já bejt tebou, tak bych to už nějak neřešila.. Jsou to jenom puberťačky..A jestli je to vážně pravda tak Vám přeju, ať Vám to dlouho vydrží!!!! *4* Jinak stojím při tobě.. pa *3* -
Lukin s nikym nechodí
Holky já bych zase řekla že Lukáš nikoho nemá protože když jsme s klukama z All X byli na chatu tak tak psali že Luki, Olda a Péťa jsou nezadaní. Tak si myslím že je Lukášek volný..:-) -
Jejda...
Babu opět se stebou musím shodnout. Ano je pravda, že v tomto věku jsme nebyli jiné *3*.... Ale prima, aspoň se tu dá docela pokecat. Také jsem to tu pročítala a prostě je to celé trapné. Hlavně vyjadřování některých lidí... *15* ... To je ale jejich věc no... My s tím nic nenaděláme... Tak páá :-* -
-
Re: Jejda...
Pravda, my s tím asi těžko něco uděláme, mužeme tu jen kecat a smát se tomu, jak se dokážou někteří lidé vyjadřovat *1* Alespoň se tu s někým dobře kecá, ale popravdě bych se raději přesunula na jinačí diskusi *5* Co dodat? Ať spolu chodí, nechodí, spí, nespí, chleba stejně levnější nebude *1* -
-
Re: Re: Jejda...
Ano také bych raději diskutovala jinde :D... A ta poslední věta je dokonale řečena... *3* -
-
Re: Re: Re: Jejda...
Tak se můžeme přesunout jinam, stačí jen řici kam *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Jejda...
No, v podstatě ani nevím kam jinam. Diskuse o Lukáši se přesunula na diskusi o tom, jaký má kdo charakter *4* ... Takže ono je už jedno kde budeme... *1* ... Ale opravdu jsem ráda, že jsem zavítala právě na tuto diskusi... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jejda...
Já jsem taky ráda, že jsem se tu zjevila, protože takhle zajímavou debatu jsem už dlouho neviděla *1* *1* *1* Já se dobře bavím *5*
-
-
-
-
Re: Re: Jejda...
Holky taky s Váma souhlasím... *5*
-
-