Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Kantor

OSOBNOST 24.3.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bbbbbbbbbb

je to hustej typek......:P *1* *3*
  • Tak kolik?

Tak teď nevím, jestli mám sklerózu nebo ne, ale zdá se mi, že ještě nedávno tam bylo napsáno, že Lukáškovi je 28 a ne 27...Možná, že se pletu, sama nevím...Nevšimli jste si toho?
    • Re: Tak kolik?

ahojky Kačko všimla jsem si toho už dávno v novinách píšou že 28 a na internetu 27 hrůza kdo se má pak v tom vyznat že? měj se hezky aojky *3*
    • Re: Tak kolik?

Aha, tak jsem zjistila, že tu sklerózu asi fakt mám...Je mu opravdu 27...Asi už stárnu...Ach jo... *9*
  • supr

Je nejlepší! *14* *1* *3*
  • All-X

A jak se tu probíraly ty vlasy, tak se mi líbil i když je měl ostříhané a aji když je měl dorostlé. Je krásnej.
  • On by neměl byt zadaný:D

Nic proti ale jak byly v Top8 tak říkal že před prázdninama se s ním rozešla jeho bávalá a do teď to nemůže rozdýchat a do televize by asi nelhal ale já bych to neřešila ..když chce ať ze sebe dělá machra *1*
  • komentáře

ahoooojík včichni....dost dobrý komentáře ale celkem nuda...rozjedte tu nějaký téma... *4* *4*
    • Re: komentáře

no tak nějaký téma nadhoď... Já už opravdu nevím co napsat.... *3*
      • Re: Re: komentáře

Menší snaha už tady byla, ale nikdo se moc nechytl, takže budeš muset něco nahodit ty.... *3* Pro Kiťuli: já jsem na tom úplně stejně, utíkám před foťákem i kamerou, tedy pokud ji sama nedržím... *1* Co se týče té poslední párty, tak jsem někde četla, že tam zase tak mrtvo nebylo, protože ten klub docela praskal ve švech, ale jestli to nebude tím, že to tentokrát měli v menším klubu.... *1*
        • Re: Re: Re: komentáře

Přesně tak, ráda fotím, strašně mě to baví, ale jakmile to je naopak tak jsem nepříčetná :D... No nejspíš tím no. Ale taky třeba tím že tam byli všichni z XF :D jako když to bylo naposled... Je pravda, že jediný kdo sem píšou, jsme my dvě :D a sem tam někdo něco přihodí :D... takže témata by měl navrhovat už někdo jiný...
  • Všechno nejlepší

Lukáši, všechno nejlepší k svátku.
  • Kontakt by nebyl??

ahojda pokud máte někdo kontakt na Lukáška tak plsky napište na můj mail www.karolinka.filipova@atlas.cz díky moc *4* *3* *14*
  • Tmavomodrý svět

Jo...a tayk sem u toho filmu brečela jako želva když Lukáška sestřelili... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • lukášek

Lukášek je nejkrásnější nejlepší miluji ho má milý úsměv a oči no je prostě k sežrání *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit