Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Kantor

OSOBNOST 24.3.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Téééda

Ahojík.No teda.Dlouho sem tu nebyla, protože sem byla v zahraničí.Pak se sem kouknu a to sem teda nečekala.Taková nuda.No co.Když nikoho nic nenapadá tak bysme to měli nechat plavat ono se možná něco objeví časem samo.Mějte se pěkně. *3*
  • All-X

All-X jsou super a Lukáš působí strašně mile. Sice jsem s ním nikdy nemluvila, ale vypadá, že bude takej moc hodnej. All-X jste super. A ano, pište sem někdo. A je takej sladkej, na jeho stránkách jsou fotky, když byl ještě malej a je fakt moc roztomilej.
    • Re: All-X

máš pravdu, on je úúúúúúúžasnej. a hrozně
      kráááááásnej. *14* *14* *4*
  • ...

prostě boreček největší....úplně mazovej...a krááásnej *14* *4* *3*
  • Lukáš je nej

Lukáš je fakt krásnej chtěla bych ho potkat!!! *14* *14* je prostě upa boží!! *5*
  • ALL-X

Nu All-x sou prostě nejlepší od začátku sem jim fandila...ale koho mam nejvíc ráda je Lukášek...:)Je strašně hodnej a při filmu Tmavomodrý svět sem i brečela *9*
  • Lukáš

Lukáš se nejdříve líbil ale až teď jsem zistila že toto neni žádná láska jak tu všichni ho nazíváte!tuhle lásku si tak maximálně můžete zapsat tak do deníčku ale aby svámi chodil tak to asi ne!sama to mám vyzkoušený že když se zamilujete do staršýho kluka tak nemáte šanci!jo holt takovej je život
    • Lukáš

no hele nemusime s nim chodit, ale tu lasku k nemu muzeme citit vnitrne...proste si to muzem jen predstavit ale byt to skutecnost pro nejakou holku tak by byla snim ted jasny?jen si to predstavujeme... *4*
    • Re: Lukáš

Tak s tebou vůbec nesouhlasím.. Třeba je to jen tvůj případ víš.. Já mám zase vyzkoušený, že když je starší tak je to lepší.. A Lukáš má taky rád mladší slečny..
  • Lukashek

Je uplne boziii,krasnej,uzasnej proste ho upa zeru...Je to takovej kanec *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Lukashek

Njn nejlepší z All X! *1* Kráasnej typek *14* *1*
  • Tmavomodrý svět

viděly jste holky tmavomodrý svět???já jo a bylo to super!!!Lukáš měl hustý vlasy...ale škoda,že ho potom zabili!! *9* *9* jsem přitom i brečela!!škoda,že si tam moc nezahrál!!! kdo by si chtěl pokecat nebo i ty Lukáši tak mi plsky napište na moje icq 455663507 a nebo mi napište na můj mail www.karolinka.filipova@atlas.cz a nebo se jukněte na můj blog www.karolinkaf.blog.cz tak zetím ahoj!! *3* *1* *1*
    • Re: Tmavomodrý svět

ahoj Kájo dívala jsem se bylo tu super sice jsem to už viděla po druhé ale to mi vůbec nevadí a škoda že ho tam potom zabili to bylo smutný ale jinak byl to pěkný film a myslím že tam hrál hezky Lukášek měj se hezky ahojky *4* *3* *3*
      • Re: Re: Tmavomodrý svět

Ahoj Barčo a Kájo já sem to taky viděla a hrozně sem u toho brečela ale jeden muj kámoš říka že to má víc dílů a můj brácha říkal něco o tom že je taky víc dílu a že to Lukáš přežije.. ale to je asi kravina vidte? *9*
        • Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

aojky Lilous fakt?Tož o tom nic nevím že to má víc dílů ale pravda to může být aj to stím Lukášem to může být pravda co víš protože oni ho tam ukázali jenom jak tam leží tak třeba to přežije ale pokud to má teda víc dílů no uvidíme a prosimtě kdyžtak zjisti jestli to má víc dílů a prosím napiš měj se hezky aojky *4* *3* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

Já aspon doufám že to bude mít víc dílů a kdyby to Lukášek přežil to by bylo moc fajn, protože tam hrál jen chvilku. A byl moc roztomilej jak pořád kreslil ty holky. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

Jo to máš pravdu že byl roztomilej a moc a mohlo by být víc dílů to by bylo dobré měj se hezky čauky *3* *4* *1*
  • Lukášéééék

Ahojky jsi upe božííí strašně Vám fandím ale hlavně tobě!! Jsi prostě neJ budu moc ráda když se ozveš na mail Rejkova.L@seznam.cz Měj se a plsssss písni awoj
  • Je nej...:-*

On je brostě boží!!! Nemám slov, je to skvělej člověk a to ho nehodnotím jen kvůli All X... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit