Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Kantor

OSOBNOST 24.3.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějaký divný

Hele lidi já nwm...ae příjde mě to divný že jednou napíše Kristýna něco negativního a minutu potom už píše takový pěkný věci 🙄 nwm no...jinak NECHCI NIKOHO URAZIT
  • MOE CHYBA

OMLOUVAM SE TEĎ JSEM SE SPLETLA APODÍVALA SE BLBĚ OMLOUVÁM SE KRYSTÍNĚ!A JINAK MOC VÁM TO PŘEJU 🙂
  • a dost!

Hele, mě je fuk, jestli mi nevěříte .. S Lukášem se milejem a nevím co je komu do toho, že na nějakým rozlučkovým večírku jsme se k sobě neměli .. A víte proč ?
    • Re: a dost!

No to by mě zajímalo proč?!... Ale ono je to jedno jestli jsi to ty nebo nejsi... Ale prostě si jen myslím, že pokud to jsi opravdu ty, tak je divné, jak se tu obhajuješ. Já nevím, já bych asi jen mávla rukou a neřešila to... Ale to je individuální postoj k věci. Ano také si myslím, že ,,Lukáš je bezproblémový mladý muž, který ví co chce." To je pravda. Jen diskusím se nedá věřit no.. Zde se může každý vydávat za kohokoli. Ale to je fuk. Tak se mějte a přeju VŠEM hodně štěstí... Pááá Kiťul...
      • Proč ?

Protože si kluci chtějí zachovat pověst "volných rebelů" .. Je mi vcelku jedno co si o mě myslíte, taky mám své mínění o Vás ..
        • Re: Proč ?

Hmmm, tak to je zajívamé. Chudinky ty náctileté slečny, které tak marně doufají. 😟 Já si tedy moc nemyslím, že je ti jedno, co si lidi o tobě myslí, protože jinak by si nad touto diskusí mávla rukou (jak už tady psala Kiťule), zasmála se tomu a šlo by se dál. Ať si tady puberťačky píší, co chtějí. Ale když čtu, co jsi tady napsala, tak mi to přijde jako reakce šilené puberťačky a né dospělé a zodpovědné osoby. To se na mě opravdu nezlob, Kristýno, ale něco takového bych napsala možná tak v 16. Ale vzhledem k tomu, že už je mi nějaký ten rok přes dvacet a mám opravdu jiné starosti, než řešit, jestli je tahle celebrita volna nebo ne (i když platonická láska byla super 😍 ), prostě bych něco takového neřešila. 😨 Nevím, co by asi Lukáš říkal na to, co jsi tu psala (pokud to už nečetl). Ale např. mému příteli by se asi moc nelíbilo, že řeším intimní záležitosti s hordou neznámých slečen na nějaké (primitivní, jak jsi napsala) diskusi, byť o tom hřebci to byl kompliment. 😁 Nad tvým jednáním jsem opravdu kroutila hlavou a asi ještě nějakou minutku, možná hodinku budu, protože dýl už to řešit nechci, mám jiné starosti 😁
          • Re: Re: Proč ?

Ano naprosto souhlasím s Babu... Prostě a jednoduše jen pouhá diskuse.. A také bych asi neřešila nějaké ty intimnosti tady. A ještě ktomu když 4/5 holek zde je určitě míň jak 15 let.... A když ,,Kristýna" zde napíše, že ,,vy o sexu víte uplný ho*no", tak to mi příjde opravdu už moc... Ale tak tady asi nevyřešíme nic.... Jen si můžeme s někým (např. s Babu a i to co psala anonym) podiskutovat, a docela i na úrovni... Prima holky, děkujuu Vám za to.... 😍
            • Re: Re: Re: Proč ?

Máš úplnou pravdu, mně taky šlo mimo mysl, jak se tu "Kristýna" vyjdřovala. Když jsem to četla, tak jsem nevěřila, jak někdo (navíc v jejím věku) může takhle reagovat na nějaké diskusi, zvlášť když si o ní myslí, jak je primitivní 😲 Je pravda, že většině slečen tady je opravdu v průměru tak 14 - 15, ale co si budeme nalhávat, v jejich věku jsme nebyly jiné 😁 Jinak jsem taky ráda, že když už jsem se zapojila do této velmi zábavné diskuse, že si tu mohu pokecat s někým rozumným a pohodovým 😎
      • Re: Re: a dost!

Slyšela jsem od kámošky, že je tu zajímavá diskuse, tak sem juknu a ona je to pravda. Docela se tu bavím. 😁 Mně je popravdě fuk, jestli spolu chodíte, nebo ne. ALE zvědavost mi nedá, abych se nezeptala. Když se tedy tak milujete a chodíte spolu, tak proč se k sobě nemáte? A proč kluci na každém chatu prohlašují, že je Lukáš volný? Oni snad o vás neví? 🙄 Nebo je to strategický tah, aby si udrželi hodně fanynek? Jinak přeji všem krásný den. Babu 😉
        • Re: Re: Re: a dost!

Ano, diskuse je to velice zajímavá... To máš pravdu, také jsem na chatu snima četla, že když odpovídali na otázku, zda má někdo znich přítelkyni, tak Lukáš patřil mezi ty VOLNÉÉ... Myslím, že je nereálné aby o tom nevěděli... Na XF párty a tak se asi nedá nic utajit nebo... 😁 ...
    • Sorry

Chtěla jsem napsat milujem 😍
  • XF párty

Náhodou, tahle rychlá rozhodnutí bývají nejlepší, než když to dlouho plánuješ 😁 Já jsem právě někde četla, že ty párty jsou nic moc, protože tam moc lidí nechodí, ale věřím, že tady jich bylo dost, hlavně díky té autogramiádě. Takže jsi neulovila žádný podpis? Tak hlavně že sis dobře pokecala a stálo to za tu cestu... 😁 Já jsem si taky říkala, že bych se někdy zaskočila podívat na tu párty, protože v Praze trávím dost času (bohužel), ale nějak jsem se k tomu nedokopala 😟 Zatím jsou v pohodě, ale čas ukáže, jak se dokáží srovnat s popularitou, tedy jestli nějaká bude. Většina těchto "rychlokvašek" v záři reflektorů moc nevydrží a za rok o nich nikdo ani neví....
    • Re: XF párty

Ano, tady na té autogramiádě a vlastně i mini koncertu bylo docela dost lidí, proto zůstávali asi i na párty. Jasně že mám podpisy. Na památku, že jsem tam byla... Nechala jsem si podepsat všechny (teda musela jsem si občas pučit od někoho tužku). Jen mě mrzí, že jsme neměli ani čím fotit no... Ale to neva, hlavně že jsem tam byla 😁 Pro bohužel? Že v Praze trávíš dost času? To je náhodou dobrý ne? My jsme to měli sice trochu dál, ale tak to nevadí...
      No to máš pravdu, za chvíli po nich ,,neštěkne ani ten pes", ale můžou nás zase překvapit... Uvidíme...
      • Re: Re: XF párty

Tak to jo, já už myslela, že jsi odjela s prázdnou.... 😉 Proč bohužel? Protože pocházím z jižních Čech, kde je krásně, čerství vzduch.... V Praze jsem už 4 roky a co se týče toho prostředí, tak to je hrůza. Takže jsem ráda, že alespoň jednou za 14 dní mohu jet domů. Ale je zase pravda, že co se týče kultury, tak je Praha ráj. Kina, kluby, hokej 😍 Ale stejně nejraději jsem doma 😍 A včera jsi na párty nebyla? Já jen, že teď koukam na bleskove.cz na fotečky. Zase to tam vypadá nějak mrtvě.... 😁
        • Re: Re: Re: XF párty

Ne-e včera jsem tam nebyla, nějako nebyl čas. Ale z minulé párty jsem na videu, docela mě to dostalo 😁 , uplně se stydím... Ale tak co nadělám... No já uplně co nedřív chci pryč z ,,maloměsta,, chci do Brna nebo tam nějak a tam už zůstat a to co nejdříve... Ale uvidíme jak to půjde. To máš pravdu no, v Praze to prostě žije. Ale někdy je lepší takový ten klid! Tak to taky mrknu na fotečky... Na to, že to je zadarmo tak tam je opravdu mrtvo 😎 ...
          • Re: Re: Re: Re: XF párty

Na videu? Tak to se máš 😎 Já když vidím kameru, tak utíkám co nejdál od ní 😁 Ty chceš do Brna? Tak tam jsem byla jednou asi tak na dvě hodinky, pro mě je to trochu daleko 😟 Ještě nějake fotky z párty jsem viděla na super.cz.... 😉
            • Re: Re: Re: Re: Re: XF párty

No já právě také vždy utíkám, ale já si kameramana nevšimla a otočila jsem se (bohužel), já za střízliva uplně nesnáším kamery a foťáky... 😁 ... No pro mě je Brno také docela daleko, a právě proto tam chci jít... Já v Brně byla sice jen párkrát, ale zaujalo mě to tam, takže tam chci, uvidíme jestli mi to výjde. Na super.cz jsem už také koukala na fotky, ale nic moc no... Žádnej život 🙄 ....
              Jo, a s tou otázkou na VV3, tak já také odpovídám, že NE!...
        • Re: Re: Re: XF párty

ahoj, nechodila jsi náhodou na diskuzi o VV3?
          • Re: Re: Re: Re: XF párty

Ahoj, jestli to byla otázka na mě, tak odpoveď zní ne. Až dosud jsem se diskusím úspěšně vyhýbala... 😁
  • 🙂

Tak tady to opravdu žije 😁 😁 😁 Taky jste si všimli, že skončil X Factor a po všech se slehla zem? Na diskusích mrtvo i v novinách ani čárka, jakoby žádná soutež ani nebyla 😎 😁
    • Re: 🙂

Přesně tak Babu, ale myslím si že se All X proslaví. Hlavně až budou mít nějaké CD nebo to DVD 🙂 to podle mě bude fakt nářez, nebo budeme aspoň doufat..
  • 🙂

jj.babu..všímam si toho..už si ani nepamatuju kdy sem nasi naposledy něco přečetla.no doufejme že to nedopadne jako se superstar 😟 😟
  • ...

Tééda týden jsem tu nebyla a ani se tu nic nezměnilo... No souhlasím s vámi holky, nějako nikde nic... Ani náznak, že nějaký XF byl.... No uvidíme, třeba se to ještě změní....
  • Co se to děje?

Co se to děje? Já jsem se dlouho nedostala na počítač a myslela jsem si že tady někdo nahodí nějaký téma... a ono nic 😟 No třeba se to ještě zlepší..
    • Re: Co se to děje?

souhlasim s tebou.je tu příšerná nuda.jenže mě žádný téma, který by se tu dalo rozjet nenapadá 😟 😟 😟 🙄
  • Lukášovi raší vlásky!! 🙂

Ahojky holky Lukášovi už konečně rostou vlasy!!!! 😉 😉 už je má skoro dorostlý!!!! 😉 Je strašně sexy!!! 😍 😍 😍
    • Re: Lukášovi raší vlásky!! 🙂

to jo. ae podle mě je krásnej i když je oholenej. 😍 😍 😍 🙂
    • Re: Lukášovi raší vlásky!! 🙂

Ahoj Karol, jojo taky jsem si toho všimla.. Má to takhle hezčíí než jak to měl ostříhanýý.. 🙂
  • kitule s babu

Ahojík!!!proč už sem nechodí kitˇule s babu???je tu fakt nuda ale mohli bysme opravdu probírat jeho vlasy. 😁 😁 😂 😂 😂 🙂
    • Re: kitule s babu

Ahojda, no je pravda, že jsem tu už dlouho nebyla. Nuda tu opravdu je. Ano jeho vlasy, to je teda opravdu velice diskutovatelné téma 😂 . Jinak je opravdu lepší, že už mu dorůstají. Bez vlasů byl takový zvláštní.
      Jinak Niki, já opravdu nevím co mám napsat. Chtělo by to, aby sem zase někdo napsal něco, za co se dá chytit a pořádně to probrat 🙄 . Tak děcka myslete 😎 .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit