-
výborně
kitule si zlatá sama bych to nevystihla líp......myslim si )pe to samý.....na tý rozlučce sem byla taky a bavila sem se s OLDOU,LUKYNEM, A JANEM sou super ....takže kristýno se laskavě stáhni
😁 😁 😉 😉 😂 😂 -
-
Re: výborně
Jsem ráda, že semnou souhlasíš, protože to se opravdu nedalo neodepsat jí... Já jinak na tokovýho diskuse nechodím ale kamarádka mi psala ať si to přečtu, že to stojí za to...
Taky s tebou souhlasím, všichni jsou uplně super, ještě jsem se bavila s Kubou, a teda taky chvilku s Annou Ungrovou, sice jsem ji v soutěži nemusela, ale tak tam mi to bylo jedno 😂 ... -
-
Re: Re: výborně
tu sem tam bohužel neviděla.ale to je fuk....ale taky se tu psalo že chodí se sestřenicí ungrový...tak nevym jestli je to pravda 🙄
-
-
-
Čtěte.
Ona sním nechodí!!!! A ani nechodila, byl to jen úlet v jedný XF párty... Věřtě mi. S lukynem jsem se bavila a je v poho a také nezadaný 😃.......Nechci nic říkat,ale tohle jsem právě teď četla na diskusi Kristýny....nejlepší by bylo,kdyby se k tomu vyjádřil sám Lukášek 🙂 Ale nevadí -
Diskuse??!
Ano Babu, já se také dobře bavím, a moc... Prostě mě hodně zaujaly názory některých lidí... 😁 ... Mazec jako... Měli bychom nadhodit nějaké téma ať se to tu rozjede, nebo ať někdo zase napíše nějakou tu chytrou věc 🙄 ... -
-
Re: Diskuse??!
Taky si říkám, že je tu nějak mrtvo a počet přispívajících se zmenšil na nás dvě..... Popravdě řečeno, já na diskuse většinou nechodím. A když už ano, tak jen čtu a nepřispívám, ale tady to prostě jinak nešlo 😁 Vyjadřování některých lidí mě tak dostalo, že jsem opravdu, ale opravdu nemohla mlčet 😲 Téma? 🙄 Hmmmmm, já nevím, co by tady ty lidičky mohlo rozpovídat, ale vzhledem k tomu, na čí jsme diskusi, tak asi Lukaš, ne? 😎 Mě by např. zajímalo (když už se tu tak flákám), jak vypadají ty XF párty. 😎 -
-
Re: Re: Diskuse??!
Ano já také většinou nepřispívám, pouze čtu, ale tady to jinak nešlo 😁 ... XF párty? Byla jsem na jedné, v teď v pondělí. Jako byl to můj spontánní nápad. Napadlo mi to a za 15 minu jsme jeli. Bez mobilu (obě jsme je měli vybitý), bez tužky na podpisy, bez papíru, prostě jen tak. Já navíc neměla ani peníze, takže jsem vybírala v Praze z bankomatu 😎 .. No prostě, mě vždy něco napadne a vždy to stojí za to. Přijeli jsme skoro poslední a dovnitř jsme se procpali skoro první 😉 ... Hold jinak to nešlo. Vevnitř nic moc, čekala jsem, že to bude víc. Jinak to tam bylo uplně super byla jsem ráda, že jsem tam jela. Dobře jsem si se všemi popovídala a užila si to. Jen mi bylo trochu špatně. Ale prostě všichni byli skvělí, a i proto jsem se vlastně zapojila do této diskuse... Jen domů jsme jeli ve 4 ráno z Prahy a v půl sedmí jsme dojeli. Jako mazec... Ale stálo to za to....
Vyčerpávajíci, že? 😟 ... Nějak mě to chytlo... -
-
Re: Re: Re: Diskuse??!
Jinak je to tam parádní, každý se baví s každým a řekla bych, že nikdo z XF zatím není zkažený slávou...
-
-
-
-
Lukáshek
Miluju hooo 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 je nejlepšííííííí 😍 😍 😍 😍 -
-
Re: Lukáshek
no jo no my už to víme že? 😍
ty si proste oddana fanynka 😍 -
-
Re: Re: Lukáshek
Jj to jsem 😍 😍 😍 -
-
Re: Re: Re: Lukáshek
Copak, vy mu snad fandíte už od působení MdB? -
-
Re: Re: Re: Re: Lukáshek
jo jo fandíme už od plenek...ale ne jemu ale cele kapele all-x -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lukáshek
Tak to není zas tak dlouho, nic proti 😃 někteří klukům v MdB fandí už léta, i když každému zvlášť 😉
-
-
-
-
-
Re: Lukáshek
už je to tak 😁
-
-
borci!!!!!
nejlepsi je ten kudrnatej a ten s tim knirkem co urt nosi nejakou tu capku:) 😍
ale vsichni jsou to nejvetsi borci!!ja jim fandim nejvic!!!!!ja chodim do dramataku a tam jsou taky takovi paradni borci...no to herci prece musi byt zejo! 😁 -
Kontakt na Lukiho
Lukášek je nej, je to borec a nemáte na něj někdo ¨kontakt? ? 😉 😂 -
-
Re: Kontakt na Lukiho
pls jestli bys neco sehnala pls napis mi na mail:katerinastoklova@seznam.cz -
-
Re: Re: Kontakt na Lukiho
jo jo otbě bych to s radostí napsala 🙂
-
-
-
Jeho holka
Jako řekněte mi, že to není pravda:(..prosím:(..nejsem žádná malá hysterka..ale tohle NEMŮŽE bejt pravda:(( -
Lukine čau
Jestli pak si ještě pamatuješ na tu holku co si za vama chodila hrát když jste byly malí? tak to jsem já a ted mám taky takový caparty jako jsi byl ty ahoj Lenka 🙂 😎 -
Lukášek:)
Nu All-x jsou prostě nejlepší z celého X-factoru,nu a hlavně Lukášek...ten je krááááásnej:O*
Miluju vás klucíííííí..:)
PS:držim moc palečky:) 😍 -
Ashley
Juuuuuuuuuuu.........!!!!!Ja fakt Lukaska miluju ach mamo ho tak rada porad se mi o nem zda a tak!To vam reknu jeden trapas!!Ve skole jsme meli chemii a me to nebavilo tak jsem usla a ucitel me vyvolal a ja prave snila a ja vistrelila a neco jsem rekla ale to vam rikat nebudu vy by ste se smali no ale jak jsem to rekla tak jsem dostala poznamku a tam stalo:PRI HODINE SPI A VYKRIKLA NA UCITELE..................!
No des a navic me jeste skousel u tabule ale mela jsem za 2 tak to de! 🙂