-
...
Pište jsem někdo. *9* *9* -
čaučes
Docela by mě zajimalo jak se dostak k ty roly v tom filmu jestli sel na nejaky casting a nebo si ho nejak nasli .......jestli to nekdo vite tak pisnete
*7* -
-
Re: čaučes
Lukáš je herec v divadle, je z Brna, blízkými přáteli rodiny jsou i slavnější herci, stačí si zajít na casting, když víš kdy a kam a je to... Takhle podobně to bylo i u něho...
-
-
All-x
Nevim co bych k nim dodala,slova nestačííí jsou prostě nejlepšííí <3
A hlavně je moc milej Lukášek *4* -
-
Re: All-x
cawec *5* -
Re: All-x
nazdarek
-
-
Terik
...jo Lukin ten je nej stene!! *1* na tebe zadnej z nich nema neboi chlape!!! *15* ty to dycky dotahnes nejdale pac ses nejlepsi ses ednicka!!!nikdo inej na tebe nema!!...ne je ze ses nejlepsi ae taky nejfezci!! *8* ploste ses edinecnej klasawec<3...:-*...MucQ te...cela bych te nekdy poznat ty wo!!... *8* ses fakt pecka takze ete ednou ses nejlesi a nejhezci a to se nezmeni wid!?...tak papa...posilam pusinu *14* *14* *14* *14* MucQ te...pa... -
...
Mně se teda ten Lukáš moc nelíbí. Já ho za krasavce rozhodně nepovažuju. Daleko hezčí je Tafrob. Ten je krásnej. Ale chápejte, že je to jen můj názor, jo? Díky. *5* -
miluju
on je fakt perfektní uplně ho žeru *3* -
-
Re: miluju
jo on je opravdu perfektní...kuli němu sem se donutila koukat i na tmavomodry svět...a jak tam koktal..no od tý chvile ho žeru jeste viic x)x) *4*
-
-
:-D
Holkýýý..hlavně se z něj neudělejte... *1* ...je to takej vtipálek *1* docela wostrej boreček...tak jooo...já ho taky žeru..upa mrtě moc -
Přítelkyně
Na té fotce jak je tam s tou babou a držijou se za ruku to je jeho přítelkyně *7* ??? -
-
Re: Přítelkyně
ano,je to herečka Kristýna Leichtová...sestřenice Anny Ungrové -
-
Přítelkyně
když sem to videla mela sem slzy v očích a nebo když s nim byl rozhovor že se loni pred prazdninama rozesel s nejakou holkou ale porád je moc zamilovany.. tak to mně fakticky vzalo, sem z toho vedle *9* *9* *9* -
-
Re: Přítelkyně
No dyt vcera rikal ze se s pritelkyni rozesel tak to je teda jeho bejvala pitelkyne ne? -
-
Re: Re: Přítelkyně
no já si myslim že přítelkyni má, Anna Ungrová nám to psala na tom chatu.. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Přítelkyně
děvčata...já mám taky zlomený srdce:(...připomíná mi jednoho kluka kterýho miluju(ale je o 10 let mladší)..a nák mi teď kuli tý podobě Lukáš přirostl k srdci:( *9* *9* A jestli s tou holkou něco má tak jí vlastnoručne utrhnu hlavu...
-
-
-
-
Re: Re: Přítelkyně
Achjo mám zlomené srdce :D
-
-
-
NejluXusnejsi:)
Takej kudrnacek a Lukas jsou nejlepsi:) nejakej kontakt na ne by nebyl?:) nee to bych toho chtela na muj skromnej zivot moc...fandete lidisky...a vy ptacata se drze:) -
hm...
Ty jo...jsem nevěděla že Lukáš kouří....jsem myslela že jen Péťa *14*