Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Kantor

OSOBNOST 24.3.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OH"

JJ, Lukyn je uzasnej, fakt k sezrani... nemam slov... KUS... a to mi je 21 a jsem z toho hotova *8* *14*
    • Re: OH

Cauky,..me je taky 21..tak si rikam,nejsme na to stary?? *1* *1*
      • Re: Re: OH

Fajn ségry já teda taky patřím k vám *1*
  • Tmavomodrý svět

Nu viděli ste Tmavomodrý svět?Já jo *9* *9* *9* *9*film to je krásnej až na to že Lukášek zemřel a sapdl z toho letadla..který nějaký posraný Američani nebo kdo...museli sestřelit.. *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Jinak mi pište kdykoliv můžeš i ty Lukášku-samozřejmě:)
    e-mail:katerinastoklova@seznam.cz
  • kusácek

mno tak lukásek je jako fakt kusácek :* moooc krásnej jako a stimhle ucesem je snad ete víc sexxxxy *14* *14* *14*
  • kočík

týýýo on je prostě úžasnej nejkrásnější z celýho X Factoru i z All X :D je prostě krásnej a u filmíku sem taky brečela:( ale jako milujů ho:) *14*
  • Lukášek a Kristýna

Ahoj prej spolu chodí jo Lukáš a Kristína,protože jsem to četla na netu.Hmm tak navim co je na tom pravdy.Já myslela že se říkalo,že se rozešli *16*
    • Re: Lukášek a Kristýna

Ahoj já sem to taky četla ale všichni říkaj že to je kravina.
      Kristýna je kráva je to sestřenka Anny Ungrový *9* *5*
      • Re: Re: Lukášek a Kristýna

to doufám,že to je kravina!!! *9*
  • Lukáš a Kristýna

Holky boužel je to pravda protože se viděla i fotky jak se spolem cucaji toto je ta stranka kde sem to videla *10*

jakhttp://sip.denik.cz/show/ kantor---zaprel-svou-pritelkyni2008 0422.html
    ale možná vám to nepujde zobrazit... *9*
  • fotka..!!!!

vite co ja to fotku stahnu a zkusim ju sem nejak dat...ju ale moc z toho nadseni nebudete *9*
  • Holky!!

Holky, co je Vám do toho, s kým já chodím! Myslím, že Vám to může být úplně jedno! Já Lukáše miluju a on mě, tak nevím o co Vám jde .. Jste jen malé, poblázněné puberťačky s platonickou láskou .. A laskavě mě neurážejte ! *16*
    • Re: Holky!!

Máš pravdu Kristýýý, promiň
      • Re: Re: Holky!!

Co se ji omlouvas, tohle neni Krystina. Nekdo si z vas dela srandu. Asi se nekdo hodne nudi... *1*
    • A ještě něco!

A ještě se zde o mě zmíníte, tak Já Kristýna Leichtová požádám o kontrolu tohoto primitivního diskuzního fóra. Nemám ráda, když se někde o mě mluví .. A jestli chcete některá z Vás, být herečkou, jako já, tak se chovejte sluště, nelepte se na zamilovaný kluky a učte se, ať mužete jít na konzervatoř třeba jako já a Lukášek ..
      • Re: A ještě něco!

No jasně, určitě by Leichtovou zajímalo, co se o ní píše na týhle webovce. Jdi se léčit, když se musíš vydávat za někoho jinýho=D A pak, kdo je tady puberťák=D *1*
  • Lukáš a já

Nechci se s Váma o ničem dohadovat, myslím, že to nemá cenu .. Lukáš se může líbit každému, je to Vaše věc .. Já Vás nesoudím, ale vynechte mě z této diskuze .. Díky Kristýna Leichtová
    • Re: Lukáš a já

Holka, jestli to jsi ty tak si opravdu trapná. Myslím si, že by se K.Leichtová k tomuto nesnížila, aby psala do této diskuse. Jinak v PO jsem byla na XF párty a moc mi nepřišlo, že by Lukáš sní něco měl. Řekla bych, že Lukáš je volný. Chová se tak i to všude píše, že není zadaný. Takže klid. A ty Kristýno, by si se měla klidnit... Vydávání za někoho jiného je opravdu necharakterní a trapný... Zamysli se holka. A jestli to jsi opravdu ty tak si trapná celá. Fakt sorry, ale tak to prostě je...
      Jinak holky Lukáš je fakt v pohodě, na rozlučce snima jsem se sním bavila a je uplně normální a takovej docela dost přátelský :-), nee fakt bylo to tam super. Ale sorry holky, taky si myslím, že 3/4 z vás chodí ještě na základku, ale platonická láska je také pěkná. Přeju vám to...
      Tak se mějte krásně... Pááá K...
      Jo teď si tak uvědomuji, neznamená, že když se jmenuji Kristina, že tu teď obhajuji to co psala tzv. Kristýna Leichtová... *1*
    • Pravopis

A holky, když píšete mé jméno, napiště ho alespoň správně, ok ? Díky ..
  • !!!

Ahoj holky .. Chtěla jsem Vás jen přesvědčit, že Kristýnu leichtovou dobře znám .. Studovala jsem s ní Konzervatoř .. A řekla bych, že tohle Kristýna psala .. Je to hodná a milá holka .. Nevím, jestli ještě pořád chodí s Lukášem, ale viděla jsem je spolu i jsem měla tu čest s Lukášem .. Je to bezproblémový mladý muž, který ví co chce .. "Kristý, jestli si to přečteš, napiš mi na mail"
    • čauký

Ahoj Kristy, poslala jsem Ti mail, tak mrkni .. pa *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit