-
Všechno nejlepší!!! :)
-
všechno nejlepší hlavně lásku zdraví i štěstí *14* *14* *14*
-
Ahoj Lukas napis mi jak se mas je fajn mas cislo na mobil pa pa
-
Lukáš Vaculík je moc dobrý herec,jen nechápu,proč nemá ve své filmografii alespon u nás doma velmi oblíbený seriál STRÁŽCE DUŠÍ,kde hraje zvídavého spisovatele Armína řešecího různé záhady a tajemství naší vlasti,když jiné seriály tam má.měl by to někdo napravit,protože tenhle seeriál opravdu stojí za to.Děkuji *3*
-
-
Je dobrý ve filmu. V divadle "přehrává".
-
-
Všechno nejlepsí hodně zdravy,pohody,uspěchu v zivotě i v zaměstnaní přejí divaci z moravy rodina kučírkova *5* *3* *4*
-
Všechno nejlepší k jubileu!Hlavně pevné zdraví,štěstí do dalších let! *4*
-
Milý Lukáši, jste stejně mladý jako můj tatínek. On je stejný sympaťák jako vy.
Přeju Vám všechno nejlepší k dnešním narozeninám.
*5* *5* Zdraví, štěstí, šarm, a dostatek dobrých rolí -
Dobrý den, jsem Vaše velká fanynka. Je mi 13 let a znám skoro všechny Vaše filmy, nejradši mám vodáky,lásky mezi kapkami deště a ještě kamarád do deště. Moc se mi líbíte :)
-
Rozhovor který poskytl pan Vaculík Právu je na svém místě.Nádherný rozhovor jak by měl vypadat.Se vším lze souhlasit.děkuji Vám ale i novináři který rozhovor zprostředkoval.
-
Dobrý den. Též jsem četla krásný rozhovor v Právu. O to víc jsem potěšena, že jsem si zase po dlouhé době mohla přečíst pár slov od Vás (protože svými slovy v tisku příliš neplýtváte). A ztotožňuji se s tím, že prožíváme konec našich dní na této Zemi. Viděla jsem Vás v Boleradicích v představení "Když kočky nejsou doma" a od té doby jste pro mě pan herec - moc se mi to líbilo. Ale i "Manželství, nebo život" nyní na Nově - krásná práce! Nejste sice příliš "vidět" v TV a možná právě proto si člověk herecký zážitek víc vychutná. Nevím jestli vy čtete tyto "vzkazy", ale pokud ano, přeji Vám, ať se Vám splní, co si přejete. Děkuji.