-
Dobrý den!Vidím,že jsou rychlejší lidé než já.Ale i já jsem chtěl vyjádřit radost nad tím,že člověk tak populární jako Vy má takové názory na to co se u nás za šílenosti dějí a nebojí se to prezentovat v mediích.Především Vaše slova ,,je to k nežití" jsou přesná.Přeji Vám úspěch a šťastné dny. Zdravím
-
Lukaš Vaculik
Milý Lukášku je mi 35let a jste muj idol už 20let.Dodnes mám vaši fotku na ledničce takže na ní koukám každý den,ikdyž muj manžel je z toho nesvuj moc vás mám ráda *14* -
Milý Lukáši, jste stejně mladý jako můj tatínek. On je stejný sympaťák jako vy.
Přeju Vám všechno nejlepší k dnešním narozeninám.
*5* *5* Zdraví, štěstí, šarm, a dostatek dobrých rolí -
pomluvy
Lukáši,těm pomluvám nevěříme.Drž se.Jsme všichni s tebou a máme tě rádi.Ahoj. -
-
Re: pomluvy
NÁPODOBNĚ!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
Re: pomluvy
Milý Lukášku taky Tě mám moc ráda a modlím se za Tebe aby jsi vyhrál ten soud!!! Pestrý svět je odpad do kterého si inteligentní muži vytírají prdel a inteligentní ženy do něj balí použité vložky!!!časopis opravdu na dvě věci!!!na hovno a na nic!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Lukáášekkk
Krásnej herec,máme tě strašně rádi..Nechápeme jak si mohl dovolit,aby si zemřel v takovym krásnym seriálu jako je proč bychom se netopili!*10* *16* !Máme tě rádi tvé věrné fanynky Terezka a Lucinka *14* -
Klásnééj
Jujík Lukášek *3* tky mě to moooc mrzý,že umřel v Proč bychom se netopili *9* *9* mám ho mocinky ráda *14* *14* strašně jsem to oplakala *9* mtmmmr -
20 years ago.....
Hello Lukas!
Was just wondering how are you doing?
Didn't see you for 20 years...
Met you & Sagvan personaly through the "Ustecka Agentura" about 20 years ago - you were touring with Hrzan and his daughter + Pepicek - bubenik. I was one of the dancers touring same shows like you and others like Mr.Stekr, Pepa Nahlovsky....
I told you I am moving to USA - we spent some time together. :O)
If you remember, e-mail me @ this e-mail mb40111@hotmail.com
I moved to California in 1990. It' been 20 years - wow!!!!
I am working on book and want to publish it in Czech too.
Hope you are doing great!!!!
Congratulation on your new series!!! :O)
Marcela :O) -
:)
ahoj luky jak se mas ?jak jsem tady cetla tak prej sou nejaky pomluvi a jestli je to pravda kasli na ne!!!!stejne tomu nikdo neveri a vseci maji radi Tebe!a na nejaky hloupy poluvy kaslou!!!!ajinak nejvic ses mi libil v laska s pasaze nakoncu jsem nnejvic brecela :(jeste ze to neni skutecnost ...ale jinak moc neverim ze si tohleo preces ale aji kdybi ne stejne ver tomu ze TE MAM MOOOC RADA !! P.S moc moc te liju pusenko :) i kdyz jses ne me starsi ale to mi neva cim starsi jsi tim jsi krasnejsi!!!!! -
narozeniny
Lukášku, přeju Ti hodně zdraví štěstí a lásky k narozeninám. -
47
Všechno nejlepší!! Hodně filmových rolí, zdraví, sjetých řek, odhalených tajemství (Strážce duší), a lásky *14* !!! Jako křižák si nezapomenutelnej! *14* *3*