-
Nevíte někdo
jestli je Lukášek věřící a jaké má náboženské vyznání? *4* *4* *4* -
z roztok?
Chcete fakt řict, ze Lukas Vaculik je z Roztok? On nebydli v Praze? Tak to je pro mne vazne novinka... -
Lukášku prosim Tě
až pojedeš příště do Kamenice na to Veřejné oko tak si tam nedávej dorty chlebíčky saláty a jiné dobroty. Mají je tam týden staré a vokoralé. Saláty staré a nové míchají dohromady. Je to humus,ěště by Tě bolelo bříško. *4* *4* *4* -
*14*
-
Rozhovor který poskytl pan Vaculík Právu je na svém místě.Nádherný rozhovor jak by měl vypadat.Se vším lze souhlasit.děkuji Vám ale i novináři který rozhovor zprostředkoval.
-
Všechno nejlepsí hodně zdravy,pohody,uspěchu v zivotě i v zaměstnaní přejí divaci z moravy rodina kučírkova *5* *3* *4*
-
Vazeny Pane Vaculiku,prejeme Vam z Moravy vse nej kVasim zitrejsim narozeninam...nasi dceri asi od 4 let pripominame,ze slavi sve narozeniny s Lukasem Vaculikem.....zitra je ji 29...:}}}}}} a tak uz s tim nejak cely svuj zivot zije:}}}}}}}}}}moc zdravime do Prahy..........snad se to k Vam dostane...mimochodem....Temny kraj=Luxus
-
Je uzasny!
Kdyz jsem ho poprve videla jako mala v Krali Drozdi brada, okamzite jsem se do nej zamilovala *14* A kdyz jsem se minuly tyden divala na tu pohadku znovu (a je mi uz 22), doslo mi proc se mi tehdy libil. Potkat takoveho kluka na ulici, uz ho nikam nepustim! *5* -
-
Re: Je uzasny!
To já taky ne *3* -
-
Re: Re: Je uzasny!
JE ÚŽASNÝ........... nie je na neho nejaký oficiálny kontakt??? please.... vdaka este raz -
to máš pravdu on je dokonalej *14* miluju ho od 4let *14* -
-
Re: Re: Re: Je uzasny!
hm...ani se nedivím *3* ,a kolik ti je teď? -
-
Re: Re: Re: Re: Je uzasny!
14
-
-
-
to máš pravdu on dokonalej *14* miluju ho od 4let *14*
-
-
-
Super herec
Lukáš Vaculík je skvělej českej herec a k tomu ještě hezky vypadá. Dokonalá kombinace. Je mi 18, takže dobu kdy mu bylo něco přes 20 a patřil k největším hereckým idolům si nepamatuju.Ale starší filmy se naštěstí pořád vysílají takže sem ho měla možnost vidět v Láskách mezi kapkami deště, v Kamarádovi do deště, v seriálu Třetí patro(takovýho učitela mít *14* )no a samozřejmě v pohádce Král drozdí brada, kde byl uplně úžasnej. No a musim říct že na to, že už je mu přes 40 vypadá pořád skvěle *4* -
-
Re: Super herec
No já Lukáše pamatuji od jeho začátků byla jsem do něj zamilovaná pořád jej obdivuji jako výborného herce a krásného muže. *14* -
Re: Super herec
Ahoj Lukas.... mozno by som mala vykat... ale nemozem...sice mam 24, ale velmi ta obdivujem a je velikanska skoda, ze v sucasnosti nie je nik taky, kto by ta prekonal... osobnostou, charizmou.... aspon pre mna...bozkavam.. a vsetko dobre... a dakujem .. jana
-
-
stará známá
ahoj lukáši,jestli si na mě pamatuješ ozvi se Renáta Kozáková re.kozakova@seznam.cz,zajímá mě jen jak se po těch letech máš.Ahoj