Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Vaculík

OSOBNOST 18.2.2007 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukášku, vím, že u soudu

proti Tobě stojí hromada šašků z Pestrého světa a ukrutně se Ti smějí, že jsi homosexuální. Vím, že to bolí, ale nemusíš mít z nich strach, nemusíš se trápit, nemusíš kvůli nim brečet, nemusíš být smutný, protože PRAVDA SI CESTU NAJDE. *4* *4* *4*

P.S. vím, že je to těžké,ale usmívej se na ty potvory z Pestrého světa, ať nevidí jak moc Tě to bolí. Takoví lidi nejsou hodni a nezaslouží si to vidět. *4* *4* *4*
  • Lukášek je

MILOUČKÝ KOCOUREK.

*14* *14* *14*
  • Lukášššššši,

NEVZDÁVEJ SE!!! Těm ubohým pomluvám co píše Pestrý svět nevěříme.

Za všechny Tvoje fanoušky Jenny Jeffries.

P.S. máme Tě všichni moc rádi. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vše nejlepší

ahoj lukaši jak se mas , vše ejlepší ti přeji k tvym narozeninam jsi pro me nej herec drž se *4*
  • péá

nejlepší herec
  • verca-ewca

Supeeer

Ahojky, jsi super ve strážce duší;-) Jsi tam neeeej:-) *14*
  • LUkass:o)

super herec ..a fakt peknej..moc se mi libil v Kamaradovi do deste,Lasce z pasaze..ty a Sagvan Tofi jste nezapomenutelna 2 :o) *14* *14* *14*
  • michaelajackson

Je tě škoda

Lukáši,Lukáši, co jsi to se sebou udělal?Myslím že je tě velká škoda
  • Pane Vaculíku!!Děkuji za rozhovor,který jste poskytl Právu 17.9.Jsem rád,že existují ještě racionálně myslící lidé.Děkuji
  • hele Lukášku,

proč si se ke mně nehlásil když jsi byl v Kamenici na té zmrzlině.
    Ty jsi mi říkal že nejseš Lukáš ale proč máš hlas jako Křižák tváříš se jako Armín, aj. Moc mě to mrzí Lukášku. Mohla jsem Ti něco hezkého říct.
    Neboj se ale přede mnou se neschováš já Tě podle hlasu, a citového projevu poznám. *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit