-
Dnes na Primafamily v 13:55 Sám doma 2 stracen v new yorku :))))) samozřejmě se budu koukat :))) *14* *14* *14* *14*
-
Miluju ho a navždy budu *14* *14* *14* *14* je to ten nej herec na světě :))) *1* *1*
-
-
Můj taky - Už 12 let! *3*
-
-
Home Alone na Vánoce zase nebude v tv :/ nechápu je, budou zase dávat plno filmů a pohádek co už každý viděl 100x ale tohle ne :/ :/ tak, jedině si to pustit na netu. Jenom na primě bude zkrachovalá napodobenina, Sám Doma 4
-
-
Lukys souhlasim. Taky jsem byla v očekávání, jestli se v programu neobjeví, ale opět zklamání. Tyhle 2 epizody s Kevinem jsou jedni z mála amerických filmů, na který se vždycky ráda podívám a neomrzí. Tak jedině ta volba netu a nebo si počkat na další rok. *2* *3*
-
-
Provázel mě celé moje mládí,nebo spíš KEVIN *1* znám snad každou minutu z filmu ,,home alone" nazpamět *1* jojo..kde jsou ty časy kdy byl ještě mladý,rozkošný kevinek. Teď mu je 31 a bývalý no možná i teď občasný feťák celkem škoda,ale prostě peace Kevinovi! *14* ,,bazy toe tvoje holka? no fuuuj" *1*
-
neni Gay ? *8*
-
-
vždyť chodil s Milou Kunis... ;) :)
-
Ne on určitě Gay neni to si kde vzala? možná si viděla film Party monster kde hrál Gaye ale jinak v realu neni Gay
*16* *16* *9* *9* a Miluju ho je Nej ♥♥♥♥♥♥ -
Tereza-Ta KHATE sa len pytala, nmusis sa do nej pustat!!!
-
-
Já se tu do nikoho nepouštím, ale tohle je snad každýho ( osobní ) věc.
-
-
Coo? A na to si přišla jak?..Proč vůbec? Proč to řešíš? I kdyby byl takovej nebo makovej-je to za prvé jen jeho věc a za druhé to bude pořád prostě KEVIN! Tak se zabývej užitečnějšíma věcma:)
-
-
:*
Jako malá jsem do něj byla zamilovaná...hrozně dlouho a jeho všechny díly "Sám doma" jsem sledovala pořád dokola a hrozně mě to bavilo....dokud jsem ovšem nenarazila na článek v časopise, že už mu je (v té době) asi 25, a že se nejmenuje Kevin *7* *9* *16* *9* ...hrozně mě to zklamalo a tak jsem si našla nového idola Willa Smithe s tím, že jeho věk mě nezajímá a nikdy nebude!!! *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Souhlasim s Lukysem.Opravdu hodně zvláštní názor! *8* Fakt mě to hlava nebere.Mu nesmí jako věk narůstat? *2* A s tim,že se nejmenuje Kevin?! *7* Bez komentu... *15*
-
To já už jsem jeho věrnou fanynkou 11 let! Nebylo mi ani 14, když jsem se do něho zamilovala. A i přesto, že ho už dávno nemiluju, je mi 25 a vím, že mu v pátek bylo 31. let, jako herce ho miluju dodnes.:-))
-
-
Já jsem jeho věrnou fanynkou 3 měsíce ale to proto že sem na něho narazila a zamilovala sem se do něho♥♥♥♥♥♥ vždicky ho budu milovat takovýho jaký je♥♥♥♥♥ je krásnej ♥♥♥♥♥ a nedám na něho dopustit♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
zvláští názor *7*
-
-
Proč si ho všichni pamatujou jenom jako Kevina?!
-
-
Si blbej ? Tak je to asi jeho nejslavnější film ne :D
-
Proč? Neni to trošku hloupá otázka? Jasně,třeba já osobně mam s ním ráda i jiný filmy,kde je úžasnej,ale film Sám doma + Kevin,to je záležitost na který sem vyrůstala,bez který sem si nedokázala Vánoce představit a prostě se tak do tý paměti vryl nejvíc jako Kevin :)
-
-
jj přesně tak *14*
-
-
-
Narozky
JJ vše néj k narozkám, štěstí, zdraví *4* ... Také přeji hodě rolí v pořádných projektech..
Ano letí to, taky si ho pořád pamatuji jako Kevina *1* *1*
No mě ta třicítka čeká za 5 měsíců, njn nikdo nemládnem *8* *1* -
culkin
Souhlasím s předchozími příspěvky. Sám doma je jedním z nejlepších vánočních filmů a i když ho už tak 2-3 roky nedávajím, tak se na něj pořád těším. Ale těch 30 to je neuvěřitelné :-) -
vše nej
vše nej kevine XD