-
oba dva jsou rozkošný
ja ho proste řeru on je proste roztomilej a tim jak jsem zjistila ze se hodne baviil s majkim tak je jeste vice roztomilej ja je lovuji oba dva *14* *14* *14* -
dotaz
hale ono mu je opravdu 29?..já jenom,že bych ho teda tipla na míň *1* *3* *14* -
dotaz
Pokud já vím,tak hrál ještě ve filmu,zlý synek nebo něják tak. *5* -
-
.....
!!!MACK!!! *14* -
nee
já ho nemám moc ráda jelikož svědčil kvůli králi popu. Majký ho prý sexuálně zneužíval, já osobně si myslim že je to blbost, ale to ví jen oni dva jak to doopravdy bylo. Aaale jinak se mi celkem líbí ve filmech. *1* -
-
Re: nee
Jen detail .. Mack nesvědčil proti Michaelovi .. Než něco takovýho napíšeš, tak se nejdřív trochu informuj .. -
-
Re: Re: nee
Jooo to sem taky chtěla napsat *15* *15*
-
-
Re: nee
Přesně tak,sami do toho nevidíme tak proč je tady soudit.Bulvár napíše cokoliv.Oba je mam ráda,na filmech s Kevinem sem vyrůstala a Michael..to neni třeba komentovat.Moje názory na ně nic nezmění *15*
-
-
v c
No dkyž byl malej byl pěkný a je to super herec jeho děcké role jsou taky fajn byl to rpima kluk určitě je i dodnes.ale už mi nepříjde takový hezky vivinul se a je ted takovej jinej má oči hodně blízko sebe rty má velké vycucléa má dvě brady vedle sebe.ale alkždopádně super herec *14* -
sam doma-hustej film
priznavam ze jako malej kdyz hralv tom sam doma byl krasnej ae td uz moc nn,chudak ae stejne podle me v tom filmu byl hodne dobrej ja se u toho nasmala *15* jen si musi ted veritcetla sem ze nevi jak toted s nim bude dal -
Tv mini
Máte Tv MIni *7* je tam článek o Mecaulayovi.A rozkošná fotka *1* -
Culkinek
Macaulay Culkin je upe moc moc klásný... je uplně moc mo mocinky moc paradni a ez filmu sam doma si neumim predstavit vanoce ... žeruho moc moc mocinky moc *3* *3* *3* -
Chudák Culkin
Někde jsem četl,že má Culkin fobii a je pořád jenom doma.Je mi ho líto.Prý to má z filmů Sám doma 1 a 2.Asi to je pravda.Sám žádnou fobii nemám a nechtěl bych být na jeho místě. -
-
Re: Chudák Culkin
Taky mi ho je líto, ale myslím, že část viny je také na jeho otci. Četla jsem, že má prý fobii z lidí a na schůzky přichází s několika hodinovým spožděním. *9*
-