-
Nabídka
Lidičky, prosim vás, nemáte někdo profil na Lidech.cz? Ráda bych s vámi o něm pokecala. *4* -
MC
Mecaulay byl moje první dětská láska a můj hrdina *14* -
-
Re: MC
*15* *15* *15*
-
-
Obavy
Mack musel hrozně trpět,když král popu zemřel.Myslela jsem na něho.Nevíte,jestli se mu něco nestalo?Nějak to nemohu vypátrat. -
-
Re: Obavy
Myslím že byl na jeho pohřbu teď v Pátek.. ale nejsem si jistá.. chudák, musel trpět... -
-
Re: Re: Obavy
Byl tam určitě.četla jsem o tom.
-
-
-
Zklamání
Mě jen udivilo,že jsem si koupila speciál o králi popu a v kapitolce "Jeho největší přátelé",jsem o Mackovi nenašla ani zmínku!Velice mě to zarmoutilo! *9* -
-
Re: Zklamání
tak ho tam asi zapoměli dát...ale taky jsem se divila ... *3* -
Re: Zklamání
JJ MĚ TAKY............
-
-
Přání
Vše nejlepší k narozeninám,Macku! *4* -
happy birthday
vsechno nej!!! -
...
Happy birthday Macaulay! *3* -
ferfer
ma ve stejnej den narozky jako ja! *1* -
-
Re: ferfer
Já taky xD mám narozky ve stejnej den
-
-
kretén
Ahoj všicni tady píšete, že se z něj stal kretén.. můžu se zeptat proč? *1* jinak ve filmu sám doma je skvělej. a myslím že je to š%tastlivec když to byl velmi dobrej kamard Michaela Jacksona *4* -
-
Re: kretén
to jo a taky spolu spali v pelechu(alespoň to jackson tvrdil)a taky spal s opicí! *1* Culkin asi s opilostí ale jackson s opicí bubblesem! *14* -
-
Re: Re: kretén
teď jsem nepobrala.. má to bejt urážka Michaela nebo ne?.. nearda bych na tebe vyjela a ty bys to myslel/a dobře... -
-
Re: Re: Re: kretén
Já doufám,že to nebyla urážka,protože Macaulay je můj nej....herec a Michael můj nej...zpěvák!
-
-
-
-
kevin
nezapomenutelný a báječný kevin. V klipu Michaela je taky skvělej. *4* *15* *14*