-
"30"
tiez si tohto herca spajam s jednym najlepsich vianocnych filmov- Sam doma...
ako Kevina...
nikto iny nikdy nezahra tuto rolu tak ako on...
Prajem mu vsetko najlepsie k tej neuveritelnej "30"... *3* *14* *4* -
Všechno nejlepší
Hodně zdraví, štěstí a pohody *3* -
wow
ONO muje už 30..?? já myslela tak 25 ptže před nedávnem sem koukala na sám doma.....:D toto utíká fakt že jo ..:D:) -
už je z něj třicátník..
...utíká to... *15* -
MC
Jen tak pro informaci - Macaulay u soudu Michaelovi vždycky pomáhal a nikdy mu neškodil!!
Dalo by se v podstatě říct, že Michael byl schledán NEVINÝM a z vélké části vděčí Mackovi. Právě Mackova výpověd u soudu měla tu největší váhu.
Zdraví fanyxnka MJ i MC. -
home alone
Má to složitý,každý ho pořád vidí jako Kevina...já taky*1* třeba natočí home alone 4 *7* *15* -
Je SUPER
Je super herec! Nejde ani popsat jak je dobrej *4* *3* -
....
Hrozně dobře hrajéééé *14* *15* -
Re: MC
*15* *15* *15* -
Re: Re: nee
Jooo to sem taky chtěla napsat *15* *15* -
oba dva jsou rozkošný
ja ho proste řeru on je proste roztomilej a tim jak jsem zjistila ze se hodne baviil s majkim tak je jeste vice roztomilej ja je lovuji oba dva *14* *14* *14* -
Re: nee
Jen detail .. Mack nesvědčil proti Michaelovi .. Než něco takovýho napíšeš, tak se nejdřív trochu informuj .. -
dotaz
hale ono mu je opravdu 29?..já jenom,že bych ho teda tipla na míň *1* *3* *14* -
Re: Zklamání
tak ho tam asi zapoměli dát...ale taky jsem se divila ... *3* -
dotaz
Pokud já vím,tak hrál ještě ve filmu,zlý synek nebo něják tak. *5* -
.....
!!!MACK!!! *14* -
Re: nee
Přesně tak,sami do toho nevidíme tak proč je tady soudit.Bulvár napíše cokoliv.Oba je mam ráda,na filmech s Kevinem sem vyrůstala a Michael..to neni třeba komentovat.Moje názory na ně nic nezmění *15* -
nee
já ho nemám moc ráda jelikož svědčil kvůli králi popu. Majký ho prý sexuálně zneužíval, já osobně si myslim že je to blbost, ale to ví jen oni dva jak to doopravdy bylo. Aaale jinak se mi celkem líbí ve filmech. *1* -
v c
No dkyž byl malej byl pěkný a je to super herec jeho děcké role jsou taky fajn byl to rpima kluk určitě je i dodnes.ale už mi nepříjde takový hezky vivinul se a je ted takovej jinej má oči hodně blízko sebe rty má velké vycucléa má dvě brady vedle sebe.ale alkždopádně super herec *14* -
sam doma-hustej film
priznavam ze jako malej kdyz hralv tom sam doma byl krasnej ae td uz moc nn,chudak ae stejne podle me v tom filmu byl hodne dobrej ja se u toho nasmala *15* jen si musi ted veritcetla sem ze nevi jak toted s nim bude dal