-
Tv mini
Máte Tv MIni *7* je tam článek o Mecaulayovi.A rozkošná fotka *1* -
Culkinek
Macaulay Culkin je upe moc moc klásný... je uplně moc mo mocinky moc paradni a ez filmu sam doma si neumim predstavit vanoce ... žeruho moc moc mocinky moc *3* *3* *3* -
Re: Chudák Culkin
Taky mi ho je líto, ale myslím, že část viny je také na jeho otci. Četla jsem, že má prý fobii z lidí a na schůzky přichází s několika hodinovým spožděním. *9* -
Chudák Culkin
Někde jsem četl,že má Culkin fobii a je pořád jenom doma.Je mi ho líto.Prý to má z filmů Sám doma 1 a 2.Asi to je pravda.Sám žádnou fobii nemám a nechtěl bych být na jeho místě. -
Nabídka
Lidičky, prosim vás, nemáte někdo profil na Lidech.cz? Ráda bych s vámi o něm pokecala. *4* -
MC
Mecaulay byl moje první dětská láska a můj hrdina *14* -
Re: Re: Obavy
Byl tam určitě.četla jsem o tom. -
Re: Obavy
Myslím že byl na jeho pohřbu teď v Pátek.. ale nejsem si jistá.. chudák, musel trpět... -
Obavy
Mack musel hrozně trpět,když král popu zemřel.Myslela jsem na něho.Nevíte,jestli se mu něco nestalo?Nějak to nemohu vypátrat. -
Re: Zklamání
JJ MĚ TAKY............ -
Zklamání
Mě jen udivilo,že jsem si koupila speciál o králi popu a v kapitolce "Jeho největší přátelé",jsem o Mackovi nenašla ani zmínku!Velice mě to zarmoutilo! *9* -
Re: Re: Re: kretén
Já doufám,že to nebyla urážka,protože Macaulay je můj nej....herec a Michael můj nej...zpěvák! -
Přání
Vše nejlepší k narozeninám,Macku! *4* -
happy birthday
vsechno nej!!! -
Re: ferfer
Já taky xD mám narozky ve stejnej den -
...
Happy birthday Macaulay! *3* -
ferfer
ma ve stejnej den narozky jako ja! *1* -
Re: culkins´
jaktoze si Kierana nevidela?:) v sam doma hral prece toho uchcanyho bratranka Fullera. jojo je to Kieran :) -
Re: Re: kretén
teď jsem nepobrala.. má to bejt urážka Michaela nebo ne?.. nearda bych na tebe vyjela a ty bys to myslel/a dobře... -
Re: kretén
to jo a taky spolu spali v pelechu(alespoň to jackson tvrdil)a taky spal s opicí! *1* Culkin asi s opilostí ale jackson s opicí bubblesem! *14*