Přejít na výpis diskuzí

Mackenzie Foy

OSOBNOST 27.11.2009 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prijde mi docela vtipny ze ti ktery ji nadavaji jsou jen pipiny kteri si mysli ze jednou budou slavni nebo slavnejsi nez ona ... mnoha lidi ji zavidi ze hrala s robem nebo kristen nebo taylorem mnoha ji zavidi ze je odmalicka modelkou mnoha lidi ji zavidi ze hrala v twilight .. a mnoha lidi ji zavidi ze je slavna .... tak co mate vsichni za problem ? Proc ji pisete fuuuuj kdyz je to modelka ? Jste normalni ? Ji sou vase nazory uprdele .. myslite ze par debilu co ji zavidi ji zlomi srdce ? Ze se kvuli debilnim cechum bude trapit ? Tak to jste pekne na omylu.. jen par lidi (jeste k tomu z CR) jsou ji ukradeny !!! A SKORO VZDYCKY KDO JI PISE FUJ A NADAVA : Jsou vetsinou nejaky tlusty nebo hnusny lidi ktery chteji byt jako ona .nebi ti kteri nemaji zadny kamarady :D takze ponauceni : I kdyz ji nadavas a zaroven si myslis ze budes v budoucnu nejaka poo hvezda .. nikdy nedokazes to co ona (uz jen kvuli tomu ze bydlis v cesku) a nikdy nebudes americka modelka protoze ti kteri jsou alespon cesky modelky tak ti tvrde makaj a nestravi nadavanim 13 lete herecky a modelky .!!!! (Pardon za chyby a opakovani slov )
    • Pravda, pravda, pravda a pravda! VAŽ TE SI TOHO CO SEM NAPSALA JE TO ŮŽASNÝ! Si fakt SKVĚLÁ!
    • Máš naprostou pravdu, lidi by si měli vážit toho co jsi napsala ! STOJÍ TO ZA PŘEČTENÍ!! Děkuju za všechny jsi opravdu dobrá!
    • Jo máš pravdu ve všem co si řekla škoda jen že někteři lidi si řeknou: To je dlouhej text ten číst nebudu, ale já sem si ho přečetla a opravdu za přečtení stojí!! Užasný! Děkuju za všechny si skvělý/á
      • Přesně tak lidi co to sem napsali jsou neuvěřitelně upřímný a normální! Važme si jich!
    • mas pravdu souhlasím *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3*
    • Je možný, že existuje člověk, který napíše takovouhle slohovku plnou pravdy? *4*
      Spousta lidí se koukne do komentáří a řekne si: Tak tohle číst nebudu takovouhle slohovku. Ale já se na to podívala a viděla jsem v tom, že máš chuť sem napsat svoji myšlenku o tom co si myslíš? Souhlasím s tebou, protože jsem Mackenziinina velká fanynka! *3*
  • Můj názor!!

Myslím že se na tu roli skvělě hodí a nechápu blbce co ji pomlouvají.Myslíte si že by jste to zahráli lépe???Vždyť jste na to moc staří!!!Četli jste v knize kolik jí bylo????
  • Berunka krásná, tak maličká, šikulka, to je naše zlatíčko krásný srdíčko, hodně štěstí beruško.
  • Tahle mají vypadat 12 leté holky! ne opilé, zhulené 'rajdy' válejíc se na lavičce někde v parku. Je nádherná!
  • meckenzie je moc zlata ona je o rok starsia ja mam 10 a ona ma 11 *3*
  • nessy02

Renesmee

Myslím že do role Renesmee by byla nejvhodnější Meckenzie je hdně podobná Kirten Stewart více na: http://www.breakingdawnmovie.org/photo-comparison-does-mackenzie-foy-look-like-she-can-pass-as-edward-bellas-daughter/
    • lenghartik

Re: Renesmee

Nevím, jestli jsi četla knížky, ale Renesmé se má podobat hlavně Edwardovi alias Robertovi a po Belle má mít jen oči. *3*
      • Jasně, ale Bells to vidí ze svého pohledu a ona vidí nessie krásnou...automaticky to pak připisuje Edwardovi *3*
      • Re: Re: Renesmee

jj to vím že má být víc po Edwardovi neý po Belle.Ale má po Belle-oči,trochu i tvar obličeje a maličko i nos *1*
    • Re: Renesmee

jj máš uplnou pravdu je Kirsten hodně podobná, moc Mackenzie držím palce moc se pro roli Renesmee hodí vlastně pro tuto roli je jako stvořená jakoby se pro ní narodila *3* *1*
      • Re: Re: Renesmee

děláte si prdel vdyt se má do ni otisknout ten nejherčí kluk z filmu taylor lautner alias jacob black proboha vlkodlak a upíročlověk to je divný *9*
        • Re: Re: Re: Renesmee

A co jako? Závidíš ji Taylora? :/ Vzpamatuj se, on si k tobě cestu nikdy nenajde! :P
        • Re: Re: Re: Renesmee

je to jen Film a ona to může odmítnout
    • 111devil111

*1* jo podobá se hodne *3* a teď muže přejít z kariéry modelky k herectvu *5* alebo obojí... hmmm tá holka bude mít asi velkou budoucnost
      • nessy02

Re: Re: Renesmee

tjn moc jí to přeju
    • nessy02

lidi sry špatně mi píše klávesnice opravuju chyby: Mackenzie, hodně, Kirsten *1*
      • zenonqua

Re: Re: Renesmee

ne kirsten ale kristen :D
  • si fakt krasne díte roztomila *14* *14* *14* *14*
  • Mackenzie Foy je velmi roztomilá *4* líbí se mi jak hrála Twilight saga Rozbřesk :)
  • ne spíš seš tam trapná.a kdo miluje samu sebe je pěkně nafoukanej.
  • Mackanzie Foy je velice nádherné dítě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit