-
Pouze čtrnáctileté děvčátko a tak šikovné, ostatní 14náctileté holčičky jsou taky určitě tak krásné a roztomilé jako ty. Člověk by řekl že už je to velká holka, ale je jí teprve 14 a je to krásná MALÁ holčička *3* *2*
-
Meckenzie se na tu roli moc hodí. Ti co říkají, že ne jí akorát závidí. *12* Ale já bych jí 11 neřekla. Spíš 8. Je rozkošná... Nemám ráda malé děti co se líčí a cestičku ke slávě měli prakticky umetenou, ale Meckenzie je výjimka. *15*
-
-
já bych ji taky tipla na 7-8 let ale namalované malé holky jsou jako barbínky co mají všechno jako 'rozmazlení fracci' !!!!
-
-
všechno nejlepší Mackenzie, mám tě moc ráda a těším se na Interstellar!!!!§ *3*
-
Renesmee je moc roztomilá. myslím, že se na tu roli Mackenzie moc hodí. *1* *3* To, že je Renesmee v knížce mladší, nic neznamená, protože ji do filmu upraví... Četla jsem, že ji bude hrát několik mladších dětí, ale přes počítač na ně přenesou ji. Už se na Rozbřesk velmi těším... Myslím, že to bude skvělý film *2* *3* *15*
-
Princeznička, moc ti to sluší Berunko.
-
jsi vatne dobra herecka nejvic ses mi libyla v twilight saga jako renesmee jsi fakt dobra
-
Onna no kawaii
Je fakt moc hezká..:)) jsem zvědavá jak bude vypadat v pubertě..myslím že o mackenzie jěště hodně uslyšíme..:) -
je nějaká malá *6*
-
vše nej Mackenzie *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
je divny ze vecina mlady (10-15) herecek mi prídou dost malinky nic proti *3*