-
vyzerá menej ako na dvanást ale je moc hezka nevím akym 43 lidem se nelíbi *15*
-
krásna je
-
Mack se mi v twilight libila ale fakt netusim proc se hadate kvuli tomu co kdo napsal za blbost- Mack si to stejne neprecte :-/ ♥
-
už ste ji videly Meckenzy Foy
-
Všechno nejlepší k narozkám Mack Foy:)
-
Je o 19 dní starší než já :'D Já jsem 29. listopadu 2000 :D
-
ahoj moc rada bych si s tebou psala na Facebooku menuji se Magda Ringmaierova a sem tvojí velkou fanynkou *3* *4* PROSIM PRIDEJ SI ME *4* *15* *1* *15*
-
-
A to si myslíš, že chodí na osobnosti.cz? *7* Vždyť i kdyby sem "náhodou" zabloudila, tak si to stejně nepřečte... *3* Kdyby sem opravdu chodili americké hvězdy, tak je tohle jedna z nejnavštěvovanějších stránek. *5* Jestli si s ní chceš psát na Facebooku, tak jí tam napiš nebo jí napiš dopis do Ameriky, protože tohle fakt nemá smysl. *1* Najdi si její adresu a zkus jí napsat V ANGLIČTINĚ (!!!). Třeba ti odepíše. *3*
-
-
Happy Birthday Kenzie!! and good luck in breaking dawn!!
-
Ahojda Mac, přeju všechno nejlepší k tvým 13. narozeninám. *3* Hodně, štěstí, zdraví, úspěchů a prostě to, co ti přejí všichni. *4* Happy birthday! *1*
-
Mám tě fakt moc ráda. Jsi můj idol. Zahrej si i ve více filmech prosím! Život máš před sebou tak si ho užívej jsi jedna z těch nejlepších hereček které znám. Opravdu mám tě radši než několik starších hereček! Šikulka!! *4* *3* *3*