-
Hello my names is Meggye! How are you? I'm fain *1* *6*
-
Renesmee
Prý by možná měla hrát Renesmee dceru Edwarda a Belly v Rizbřesku teda mluví se o tom: http://www.youtube.com/watch?v=ujyF MKWwTVs -
-
Re: Renesmee
jj bude tm hrát dceru Edwarda a Belly ... Moc se mi líbí, sem na to zvědavej .. *3* .. už se těšim *4* -
-
Re: Re: Renesmee
To fakt? Ona bude hrát jejich dcéru? *3* Do tehoto filmu sa stále obsadzujú mojí najoblíbenejší herci.. Najprv Kirsten Stewart, potom pridali Dakotu Fanning, dále Jodelle Ferland a včil čítam že aj Mackenzie Foy??? No tak se tešííííím *1* -
Re: Re: Renesmee
jo bila bi to krasna renesmee ale jestli že rozbřesk daj na dva dili tak ona bude hrat aš vti druhi časti a ta se bude natačet aš tak za rok možna i dil tak si řikam jestli nato nebude moc stara protože resmee na konci knihi ji je zhruba 5let a to ji bude uš asi jedenact tak nevim -
-
Re: Re: Re: Renesmee
Oba dva díly se natáčej zároveň..... jen to rozpůlí a tím pádem na ten druhej díl, budou mít víc času...... *3*
-
-
-
-
Až budu mít jednoho krásného dne miminko a bude to holčička chci, aby byla takhle nádherná a roztomilá jako MACKENZIE FOY..!! Ona, až bude kus slečny kluci budou šílet.. Už takhle malinká, a je nádherná dlouho vlasá brunetka.. =))
-
Nessie
Ano, roli Renesmé už dávno má. Potvrdila to Steph na oficiálních FB stránkovích stránkách. Ta holčina má velké štěstí. Dosud byla žhavou kandidátkou a už tu roli má. Já ji to přeji. Více na www.losinforks.blog.cz -
-
Re: Nessie
taky jsi četla tu knížku jako já?NESSIE!!!!! *1* Té části jsem se musela strašně smát *1* *1* *1* *1*
-
-
jo a ty i♥you dogs miley cirus je skvělá ne jako ta meckenzie
-
a víte holky.. ONA tyhle komentáře neuvidí.. =D takže nemá cenu jí říkat jak moc jí máte rádi..=D a to jak je rozkošná..!!
-
Happy B-day Mackenzie :) ;)
-
Je uzasná vypadá jako andílek *14*
-
To je prostě malá princeznička.
-
připadá mi ,že byla hezčí jako menší dítě než teď