Přejít na výpis diskuzí

Mackenzie Foy

OSOBNOST 27.11.2009 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hi mac, Iam nevim, fuuuj, močka and Mackenzie voní.I´m sorry about those comments, I needed to use up anger.
    goodbye.
    • ( ona si to stejně nepřečte ) ale už je hezčí než předtím
  • Prestante už všichni jenom ji závidíte!!!!
    • no jak by jsme mohli!?
  • blééé, blou, je tak ošklivá že se mi chce zvracet.
    BLÉUOHIG
    jhgrhfrejkjnbsllbbbbbbbbbbbblllllllllllééééééééééééééééééooooooooooouuuuuuuuuuuu
    • :D co ty si za krávu to fakt nevim !! :) :D Prej '' Všichni zavídíte '' To je jasný je jí 13 a je slavná což MI ( myslím i sama sebe ) jí závidět můžem, ona je herečka a modelka a co jsme my ? :D Jen ubohý lidi, my jsme u ní jeden velkej OMYL !! Ona ani neví,že mi existujem .. :D a pište si sem jak chcete , ale ona si to NIKDY nepřečte debílkové .. :D
      • Víš co je fakt smutný? Že jednou napíšeš MI a pak MY a zase MI xD.
    • Jo jasnééééé Jenom zavíííst protože dokazala vííc než vy jen zavíís a zavíííst Vadíí ti to že je hezčíí?
    • Tak to bych chtěla vědět co bys deělal kdybys uvidel sebe to by zvraceli vsichni
  • Hi Mackenzie! I'm so sorry mam is in fact much advice you are great and I want to be like you. Do not listen CO?, Sexy koca or blba prdka or Sidn. It's my friend is a little crazy.
    Goodbay
    • oni se omluví sami a já a napíšeš sem už něco česky? třeba jak je hezká ,ale ,aby si to nemusel ten kdo neumí anglicky všechno překládat ...
  • ale jsi bobko!! ošklivá Mackenzie.
    složila jsem píseň pro ni.
    děláš bobky po lese je to tvoje profese, kdo tam vejde mihne, celá zem hned třese se jo děláš bobky bobky bobky bobky, jóóó děláš bobky po lese!!!!
    • To by měla být básnička o tobě !
    • krásná básnička vše o ní vypovídá *1*
      a Chčije chčivky po lese prdí prdí hovnese!
  • Ku knihe som sa este nedstala kvoli hamletovi, ale myslim, ze film bude super *15* *15* *15*
  • *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* prdochlapeček *15*
  • Mackenzie je hezká a natuto roli si myslím ,že se taky hodí.... *1* *15* *4* *6* *14* *3*
  • Všechno nejlepší k narozeninám Mackenzie
  • V jaké reklamě hrála neví někdo ?? :)
    • EllaAustin
      napiš do youtube "mackenzie foy commercial" a tam ti vyjedou všecky reklamy kde hrála.. např: http://www.youtube.com/watch?v=NHx1Zg6sxGQ&feature=results_main&playnext=1&list=PL94C79988C8B28BC8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit