Přejít na výpis diskuzí

Mackenzie Foy

OSOBNOST 27.11.2009 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já žiji v domnění, že je to holčička jako každá jiná. Je hezká, ano, jako všechny holky v jejím věku. Akorát, že se maluje a tím krásu zvírazní. Mám sestru, které je devět. Také se věnuje modelingu, ovšem ne profesionálně. Je jí docela podobná.
    Každá holka je nečím hezká, ale na Ness by se hodila Bella Thorne. Je starší, má víc skušeností a je Robovi i Kris mnohem podobnější...
    • souhlas až na ty hrubky ovšem
    • já bych tam teda Bellu z jednoho důvodu a mnoha dalších nedávala,protože to jak je starší to by musely být i starší K a R nebo ne?!?! a navíc je belle už skoro 15 a malá holka se tam hodí víc než nějaka puberťačka nééééééééééééé....... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • jsi tak moc tlustá a nechutná, ale taky divná
    • souhlasím! *1* určitě *11*
  • já jsem se narodila 10. listopadu 2000 uplně stejně jako ona....ale hodiny tak to fakt nevím :))))!!!! *15* *1* *1*
  • Haah... fakt směšny jak mužou angličani jetě ktomu herci mluvit česky taka blbost a že se tak ptam když tak píšeš ty si sni mluvilia nebo jak to myslíš? *16*
  • men apartment your girlfriend *4*
  • kjávínáá
  • JSI MALÁ A VYPADÁŠ JAKO TRPASLÍK SPÍČENEJ A NOTY K TOMU (K SEXU CO DĚLÁŠ)HRAJÍ♫♫♫♫♫♫ *16* *12* *11* *10* *1* *5* *5* *5* *5* *5*
    ACH ACH ACH!!!!!!!!!!! *14*
  • děláš sex a při bobkování PITOPKO!!!
  • ne kecám jedno jsem psala a jsem kluk *14* *14* *14* *14*
  • omlouvám se mac, nechtěla jsem to napsat, žárlím a závidím ti! mímj snem je být modelkou, nevím kdo to ostatní psal,a le já ne. měla bych si změnit jméno. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit