-
ihola maite
-
mai si moje neoblibnejši herečka a ca chtěla bich te videt na živo a moc se mi libyl nespoltani andel as wiliem levy ti to mac slušelo mam te rada mai *14* *14* *14* *3*
-
maite perrony si pekna :-P ale inač mas peknu pesnicku tu y o
-
maite peroni je nejlepsi herecka dekuju za nespoutanzho adela doufam ze odepises *14* *14* *14* love you *1* *1* maite peronni *4* *4* *4* *4* *14* *14*
-
maite eres la mejor actriz y cantante te amo si creo que ella podia ver que me desmaye te amo SI NALJEPSIA *14*
-
maito mamte s williamem nejrači ale škoda ženejsi snim ve skutečnosti ale ja vim žě ste nej lepši kamaradi mam vaše fotky s nespoutavy anděl a Triunfo del Amor si nejlepši herečka . *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1*
-
Ahojki majite peroni už máš pekni chlapec a má sivé oči ale je pekni aj chovania migel
-
-
Piše sa Juan Migel
-
-
Tahle herečka je moc dobrá a ve spěvu je dobrá sem jíji fanoušek i ostatních hercú *3* *3* *3* *3*
-
Chtěla bych tě moc moc vidět naživo snad se to stane až virostu pojedu do mexika a tam te snad uvidím *3* *3*
-
jajj marichuy siti tak skvěla a juan miguel jajj ten je ale sexi tise táááááááááááááák maš přeju ti to *5* *4*