-
maričuj a chuan migel já vás miluju jako herce spěváci a tak dále......
*14* *4* *5* *6* *1* *2* *15* *3* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
Ja maitu luuubimm a velmy
-
Miate jsi uzasna herecka a spevacka . A kdyz hrajes s Williem levy tak v scenach v nespoutanem andeli nekdy i placu je to dojemny jak vy dva spolu hrajete .mam te rada jako uzasnou herecku a spevacku :)) *3*
-
Maite je najlepšia herečka aj speváčka z RBD je najkrajšia aj najlepšia aj v rebelde ako Lupita aj v nespútanom anjelovi je super ako Marichuy niektorým sa viac páči Anahí a Dulce ale názor je názor a podľa mňa je Maite naj naj naj
-
maite ty si hezka krásná kdo tady natebe řekne že si blbá to neni pravda ale stejnak jak si mi psala že wiliam te furt nechce ja vimty si modelka prome frajerka víš co furt říka moje rodina že ty smi podobná mam te moc ráda maite( maričuj) maría desemparada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Všechno nejlepší k narozeninám přeje tvá největší faninka
-
Maite ti si hrala v Nesputanom anieli s Villiamom hlavnu ulohu. A teraz snim hraš vo Vitazstvo lasky.
PS. Vi ste najlepši par na svete -
May všetko najlepšie
-
Ahoj Maite Perroni :DDD( Trošku divné oslovovat životopis :DDDD) Miluji tvoje písně , seriali a nevím co všechno....moc ráda tě poslouchám největší hit je tvůj singl : Tu yo....chtěla bych být na tvém koncertě škoda , že nemůžu :(((.......Byla bych ráda kdybych tě mohla vidět v reále :))))...................Gabriela
-
Milujem Maite je to ta nailepsa hecka a mam ji moc rada
*7* NA TETO STRANCE NAJDETE SMAILIKY
AHOJKY:KISÍÍNEK :-*