-
Maite're simplemente la mejor actriz del mundo y desató un ángel que amo! ♥ ♥ ♥ ♥ *14*
-
Ahoj Maite mám ta velmi rada bola som radsej ked si chodila s Williamom Levym ale to je tvoj zivot rob si co chces ale budem mat rada aj toho ským budes chodit Ahoj s pozdravom Dominika *4* *15* *2* *3*
-
Maite jsi boží ještě se mi líbí Sandra Echeverría ale TY jsi HEZČÍ A LEPSÍ! V nespoutaný anděl jste s Willamem byly krásný pár :) *14* *14* *14* *14*
Škoda že spolu nejste! :( :)
Jsi božííí -
nemám ji ráda
DULCE JE HEZČÍ,TUHLE RÁDA NEMÁM,JE Z REBELDE NEJHORŠÍ -
-
Re: nemám ji ráda
ty taky pičko jedna -
lupita ze je najhorsia to sa pozri na snoju dulsinku jak si dala v jednom diele vyzor ja STRASIAK DO MAKU este horsie -
-
Re: Re:miluju tě
Maite Perroni muliju tě moc jsi užasná herečkaa Nespútaný anjel bylo pecka dotedka nato koukam mam dě moc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
mam ji mooooc rada
je to nej herecka moc je pekna a ma nato jeji telenovelu mam nejradci nesputany anjel a tes se nato do tedka divam je to pecka hraje to na TV DOMA mooooc ji mam rada a i juana miguela (wiliam levy) ......... miluju vass *14* *14* *14*
-
-
-
mam ji rada
ja maite perroni mam ji mam rada jo a lupita je dobra hezka holka vsechny jsou hezky ale chci ji nekdy videt na ž ivo -
čo ti šibe?? Dulce je najlepšia ale aj Lupita je strašne dobrá.. Ale máš právo mať svoj názor..tak ho rešpektujem. :)))) *7* -
-
Re: Re: nemám ji ráda
co tii??? maite-lupita je najlepsia zo vsetkychhh *3* *4*
-
-
Pravda je,že Dulce je hezčí a i líp zpívá,ale Maite neni zas tak hrozná...jak si nechala prodloužit ty vlasy tak vypadá mnohem líp si myslim a příde mi,že od tour celestial i líp zpívá *4*
-
-
jsi nejlepsi *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *1*
-
jedine maite perrroni tyy si naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj krajsia najkrajsia ty si moje vsetko spievacka si moja moja a ja som ked som ta videla v se rialii nesputany anjel a my pecardooo my pecardooo som ani jeden diel nespustila viiidiiiim ze a si ty sy z nyyych najkrajsia na celom svete vzdyyyy tyyy budemm písattt a byy syyyy vedelaaaaaaaaaa ze ta mnam rada maite perroniováá *14* *1* *15* *2* *14* mam ta fat fakt fakt!!!!!! rada *11* *8* *6* *5* *5* *5* *14*
-
feliz cumpleanos
Feliz cumpleanos Maite -
ahoj Maite Perroni jsi proste skvela rada bych vide te do opravdy jsi bomba holka chtela bych s tebo bit jsem v ceské republice v karviné v detskem domove v srdičku rada bych te poznala *14* *3* *15* *2* *1*
-
vše nej k narozkám! *3* *1* *4* *14*
-
Ona je prostě super super star je nej herečka a zpívá fakt božsky je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Přesně ona je prostě nejlepší ze všech
-