-
Veseleho valentina ti prajem Maite Perroni. Mam ta velmi rada
-
Maite si jedina moja oblubena herečka. Mam ta velmi rada
-
je strasne hezka a simpaticka taky by chtel ji videt na zivo *14*
-
Maite Perroni je hercka ktera hraje dusi a srdcem je uzasne ji sle do vat v telenovelach jako jsou nespoutany andel a triunf z lasky . Nejuzasnejsi je sledovat jak hreje s bezvadnym hercem Williamem Levy. :*
-
Chcete vidět "Triumf lásky" s Maite a Williamem, můžete v polštině na této stránce: www.dailymotion.com, do vyhledavače napíšete: triumf milości odcinek (napíšete díl, který chcete vidět od 1-172, některé díly jsou na tři a více části).
Je to telenovela velmi úžasná, krásná, nádherná. Maite a William drží při sobě, ať se děje co se děje, věří ve svou lásku. Stojí za to se koukat :-)
Těším se až uvidím Triumf lásky na TV doma, doufám :-) -
On tam neni trapna
-
jojj MWUJEM TA MOČČ THEBE fandim si si dokonala nemam na tebe slov kwoli cobě som sa naučila čo znamená lubit :-* a za tho som ti velmi vděčná mam the rada laska moja hlavne jak si v poradku... si užasna herečka zpěvačka,adkt.. miwuji the .. ♥ *14*
-
awojki ako sa mi maš.Si premňa ta najlepšia herečka aku poznám veľmi som si ta obľubila ako som o tebe pozerala prvu telenovelu REBELI. Bola ta naj lepšia a najlepšie si tam zahrala bola si užasna si cool. Veľmi pekne spievaš,a aj tancuješ. Odvtedy chcem ta stretnut ako som ta videla chcem ťa naživo s tretnuť. chcela by som byť ako ty taka cool a odjakživa chcem byť herečkov a chcem aby sa mi to splnilo a verim si že raz v živote ta stretnem a keď ťa stretnem tak ťa viobimem tak zatial paaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Dobrý den/Ahoj,Katrina Maria,prosím řekneš/řeknete mi kde jste se koukala na telenovelu Triumf lásky,viděla jste to česky?? :OO Jestli jo prosím napiš/te kde.Moc bych se na to chtěla kouknout už jenom ukázky mě upoutali,ale španělsky/portugalsky neumím a tak jim nerozumím,moc bych to chtěla vědět. Předem děkuji za odpověd!! :)))
-
Mám ju rada ale v tom filme Vítězství lásky je trápna *13* *13* *13*